Öğrencilerden Culha’ya sevgi seli

Öğrencilerden Culha’ya sevgi seli

Eğitime verdiği destekle adından sıkça söz ettiren ve eğitimci kişiliğiyle de tanınan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Nardüzü İlköğretim Okulu ziyaretinde öğrencilerin sevgi seliyle karşılaştı. Okul Müdürü Ferudun Kılıçarslan, öğrenci ve öğretmenlerin okul bahçesinde karşıladığı Başkan Culha, etrafında sevgi yumağı oluşturan öğrencilerden derslerine çok iyi çalışmalarını ve bol bol kitap okumalarını istedi.

Eğitimin önemine değinen Başkan Nazım Culha, “Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri de eğitimin desteklenmesidir. Bizler de bu doğrultuda her zaman eğitim kurumlarımızın yanında olmaya ve imkânlar dâhilinde destek olmaya devam ediyoruz. Eğitim konusunda oldukça hassas davranıyoruz. Çünkü, yarınımızın teminatı olan çocuklarımız ve aldıkları eğitim bizler için son derece önemli.

Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz çocuklarımızdan beklentilerimiz de oldukça yüksek. Güçlü Türkiye onların omuzlarında yükselecek. Bu nedenle de fırsat buldukça ilçemizdeki eğitim kurumlarını tek tek ziyaret ediyor, sorun ve talepleri yerinde dinliyoruz” dedi.

Screenshot_1 Screenshot_2 Screenshot_3

 

Önceki İçerikTürkiye 31 Mart Fırtınasına Teslim
Sonraki İçerikKorkusuz Offroad Yarışçıları İSKENDERUN için yarışacaklar