Yazıcıoğlu’nun Vefat Yıldönümü ile ilgili Taziye Mesajı

Bugün, çok değerli, büyük bir devlet ve siyaset adamı Muhsin Yazıcıoğlu ‘nun, hakkın rahmetine kavuştuğu günün 6. yıldönümündeyiz. Bu anlamda Yazıcıoğlu’nu ebediyete intikalinin 6. yılında rahmetle yad ediyoruz.

Büyük Birlik Partisi Eski Genel Başkanı Merhum Sayın Muhsin Yazıcıoğlu, Milletimizin gönlünde “Muhsin Başkan” olarak taht kuran değerli bir vatan evladı ve saygıdeğer bir siyasetçiydi. Merhum Yazıcıoğlu, inandığı değerler uğruna mücadele eden, dürüst ve ilkeli bir siyasetçi ve lider olmasının yanında vakur duruşu ile de her zaman Türk Milleti’nin sevgisini, saygınlığını ve muhabbetini kazanan, bilgi birikimi ve siyasi kişiliğiyle de Türk siyasi hayatında önemli bir konuma sahip, çok değerli devlet adamı, mümtaz bir şahsiyetti.

Hayatının her döneminde bu necip millete hizmet etmenin gayret ve çabası içerisinde olan Merhum Yazıcıoğlu’nun vefatı da milletimizde büyük bir kadirşinaslık örneği oluşturmuş, her düşünceden yüzbinlerce insanın katıldığı bir cenaze töreniyle uğurlanmış, kendisine dua etmiş,hayırla anmış ve anmaya da devam etmektedir.

Değerli bir lideri kaybetmenin acısı ile BBP Eski Genel Başkanı ve Sivas Milletvekili merhum Muhsin Yazıcıoğlu’na Allah’tan rahmet, kederli aileleri başta olmak üzere BBP camiasına başsağlığı diliyorum.Ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun. Mekanı Cennet Olsun…

Vedat TOSUN
Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı