İskenderun Belediyesi Halk Günleri Devam Ediyor

İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen Halk günlerinde vatandaşlar isteklerini, dertlerini anlatma fırsatı buluyor. Belediye Brifing salonunda yapılan Halk gününe katılan İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyerek çözüm önerilerini buldu. Esentepe mahallesinden geldiklerini ifade eden bayanlar, mahallelerinde çamlık bölgesinde bulunan yeşil alana spor aletlerinin takılmasını talep ederek o alanda spor yapmak istediklerini belirttiler.

Ağırlıklı olarak iş isteklerinde bulunan vatandaşlarımızı dinleyen Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük;”gönlümüz gençlerimizin işsiz olmasına razı değil. İskenderun büyümeye açık bir şehir. Belediye Başkanımız Seyfi Dingili aylarca Ankara’ya karargâh kurdu. Üniversitemiz yakında açılacak. Üniversite açıldığında bu istihdam demek, yeni çalışma ve iş alanları demek. Belediye olarak zaten kurumsal anlamda yeni bir düzenleme içerisindeyiz. Hizmet paylaşımda Büyükşehir Belediyesi ile çalışıyoruz. Böyle olunca İskenderun Belediyesi olarak işçi sayımızda azalmalar oldu”dedi.

Daire müdürlerinin de katıldığı halk gününde yaşanan sorun ve aksaklıkları ifade eden vatandaşların taleplerini dikkate alan Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, derde derman olmak için buradayız, hepimiz sizlere hizmet etmek için çalışıyoruz. Sorun varsa çözümü de vardır diyerek toplantı sonrasında vatandaşlara çay ikramında bulunarak bir süre sohbet etti.

Screenshot_1 Screenshot_2 Screenshot_3