Eğitim Gönüllüleri İGEV’de Buluştu

Eğitim Gönüllüleri Bu Kez İGEV’de Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, bir eğitim gönüllüsü olarak İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV)’i ziyaretinde duygulandı, gururlandı.

Düzenledikleri sosyal sorumluluk projeleri ve her yıl öğrencilere verdikleri burslarla bölgenin yüz akı sivil toplum kuruluşlarından İGEV’i ziyaretinde duygulanan ve gururlanan Uğur Ağca, vakıf binasında el emeği göz nuru ürünleri hazırlayıp kermeslerde satan eğitim gönüllüsü kadınların daha fazla öğrenciye burs vermek adına yaptıkları çalışmaların her türlü takdirin üzerinde olduğunu söyledi.

İGEV Başkanı Şefik Uyar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Uğur Ağca, kendisinin de her yıl 100 üniversite öğrencisine burs verdiğini söyledi ve bundan gurur duyduğunu ifade etti.

İlk önce en yakın bölgede ikamet eden ihtiyaç sahiplerine ulaştığını ve onların üniversite öğrenimlerini rahat bir şekilde yapmaları için katkı verdiğini belirten Uğur Ağca, burs verdiği öğrencilerden mezun olarak topluma hizmet ettiğini görmenin ayrı bir gurur olduğuna dikkat çekti.

İGEV olarak daha fazla öğrenciye burs vermek gayretlerine dikkat çeken Başkan Şefik Uyar, bağış ve sosyal sorumluluk projelerinden elde ettikleri gelirin yanısıra, vakfı düzenli bir gelire kavuşturmak için kız ve erkek öğrenci yurdu projelerinin hazır olduğunu ifade etti ve İGEV’in önemli bir diğer projesi olan kolej çalışmalarının da sürdüğünü söyledi.

Bir işadamı olarak üniversite öğrencilerine neredeyse İGEV kadar burs vermesinden dolayı CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca’yı tebrik eden Başkan Şefik Uyar, iş hayatında olduğu gibi milletvekilliğinde de başarılı olarak bölgeye ciddi katkıların sunacağına olan inancını dile getirdi.

UĞUR AĞCA İGEV (1) UĞUR AĞCA İGEV (2)