Yaşlılar Haftası

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,18-24 Mart tarihleri arasında kutlanmakta olan Yaşlılar Haftası münasebetiyle Ankara’dan şehrimize gelen Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Ankara Demetevler Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine bağlı bir grup yaşlı vatandaşlarımız yaşılar haftasında gezi nedeniyle geldikleri şehrimizde İskenderun Belediyesi tarafından misafir edildiler.

Belediye yemekhanesinde yaşlılarımızla birlikte olan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil;”yaşlılarımıza ve onların sorunlarına sahip çıkmak bizim ve insanlığın en temel görevidir. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak da görevlerimiz arasındadır. Unutmayın ki bir gün herkes yaşlanacaktır. Yaşlılar, bize kanlarından kan veren, canlarından can katanlardır. Yaşlılık, geçmişin muhasebesinin yapıldığı, tecrübe ve birikimlerin yeni kuşaklara aktarıldığı, anılarla yaşanılan bereketli bir dönemdir.

Bu gün sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Şehrimize hoş geldiniz, sizleri misafir etmekten onur duyuyorum”dedi. Demetevler Huzurevi Müdürü Servet Karakaş ise, güney bölgesine düzenledikleri gezi kapsamında ilk duraklarının İskenderun olduğunu ifade ederek, gördükleri ilgiden dolayı Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti.

huzurevi sakinleri 1 huzurevi sakinleri 2 huzurevi sakinleri 3