Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor

İskenderun Belediyesi Karayılan Mahallesinde bulunan İbn-i Sina Anadolu Lisesi öğrencilerinin okul yollarına asfalt isteklerine kayıtsız kalmadı. Son günlerde yağışların sürekli olması sebebiyle okuluna giden yolların çamur olduğunu Belediye yönetimine bildiren öğrencinin isteği yerine getirildi.

İskenderun Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler, Karayılan Mahallesinde bulunan İbn-i Sina Anadolu Lisesi çevrensindeki bağlantı yollarına asfalt döktü. İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Çengel, kendisinin de eğitim kökenli olduğuna dikkat çekerek, genç öğrencimizin belediyeden talebine duyarsız kalamazdık dedi. Başkan Yardımcı Cemil Çengel, ilçeye yeni bağlanan eski belde mahalleleri ile fen işleri ekiplerinin hizmet sahasının büyüdüğünü, ancak imkanlar dahilinde bu hizmeti aksatmadan gece gündüz ekiplerin çalıştığını belirtti. Çengel sözlerine şu şekilde devam etti;”Nisan ayı içerinde planladığımız asfalt çalışmaları ile şehrin sorunlu bölgelerinde hizmetlerimize hızla başlayacağız.

Hava şartları da artık müsait olmaya başlıyor. Şehrin alt yapısı ile çok çalışma yapıldığından tüm ana ve ara caddelerde bozulmanın olduğunu görüyoruz. Maalesef bunu yapan kurumlar gereğini yapmadıkları için yollarımız bozuk ve yamalı durumda. Bu durumdan elbette bizlerde rahatsızız. Çalışmaları yapan kurumlar koordineli çalışsa böylesine görüntülerin yaşanmasına izin verilmemiş olur. Biz Belediye olarak sürekli yama hizmeti de veriyoruz”dedi.

Screenshot_1 Screenshot_2