BAŞKANDAN TALİMAT; VATANDAŞIN DERDİ DERDİNİZ OLSUN

İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen Halk Günleri uygulamasına devam ediliyor. Her hafta Salı günleri yapılan Halk Günlerine katılan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belediye Meclis Salonunda bulunan vatandaşların sorunlarını dinleyerek çareler buldu.

Barbaros Mahallesinden gelen mahalle sakinleri, kentsel dönüşüm ile ilgili gelişmeleri yetkili birimlerden öğrenmek üzere Halk Günleri toplantısına geldiklerini ifade ederek, bu konuda Belediyenin yardımcı olmasını istediler. Güzelçay mahalle sakinleri yaklaşan yayla mevsimi nedeniyle yayla yollarının yapılması için Fen İşleri Müdürlüğünün bir an önce çalışma yapmasını istediler.

İskenderun Belediye Meclis Salonunda yapılan Halk günleri kapsamında gelen vatandaşları tek tek dinleyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil; yaptığımız uygulama ile artık başkanla görüşemiyorum devri bitti. Her hafta Salı günleri sizlerle bir araya gelerek, sorunlarınızı taleplerinizi dinliyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde çözümler buluyoruz. Tüm daire müdürlerimize her zaman söylediğim şey, vatandaşın derdi derdiniz olsun.

Bu doğrultuda çalışma yapın diyorum. Nisan ayı itibarıyla asfalt hizmetlerimizde başlayacak”dedi. İskenderun Belediyesi tarafından uygulamaya başlatılan yaşlılara evde hizmetten yararlanan vatandaşlarımız uygulamadan dolayı Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

IMG_4606 IMG_4619 IMG_4627

Önceki İçerikÜLKEMDE SİYASETİN KASVETİ
Sonraki İçerikArsuz’da sokak hayvanları kontrol altına alınıyor