Karaağaçspor Kulüp Yönetimi’nden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya teşekkür

Spor ve sporcu dostu başkan

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı genç bir neslin oluşmasında önemli bir misyonu üstlenen Karaağaçspor Kulüp Başkanı Eyüp Sağır ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Belediye olarak gençlerin sosyal, kültürel ve sportif alanlarda gelişimlerine gönüllü olarak katkı sunan spor adamlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Culha, özellikle eğitim ve spor konusundaki hassasiyetini dile getirdi.

Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini söyleyen Başkan Nazım Culha, imkânlar dâhilinde ilçedeki spor kulüplerine destekte bulunduklarını dile getirirken, mecliste aldıkları kararla önümüzdeki günlerde de belediye bütçesinin 2014 yılı genel vergi gelirlerinin binde yedisini geçmemek üzere ilçedeki amatör spor kulüplerine gerekli yardımın yapılacağı müjdesini verdi.

10 transfer yolda

Büyük ve geniş bir coğrafyaya aktif bir belediye başkanının hizmet etmesinden mutlu olduklarını dile getiren Karaağaçspor Kulüp Başkanı Eyüp Sağır, “Hem kulübümüze verdiğiniz destekten, hem de son meclis toplantısında amatör spor kulüpleri ile ilgili aldığınız destek kararınızdan dolayı sizlere teşekkür ederiz. 7 farklı kategoride, yaklaşık 250 lisanslı sporcusuyla mücadele eden Karaağaçspor’un yöneticileri olarak milli takıma ve birçok profesyonel kulübe sporcu göndermenin haklı gururunu ve onurunu yaşarken, kısa bir zamanda da 10 yeni transfer daha gerçekleştireceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

Karaağaçspor sahasının kapalı olmasının dezavantajlarından da bahseden Sağır, Başkan Nazım Culha’nın girişimleriyle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden bir heyetin zemin incelemesi yaptığını belirterek, verilecek olan kararı beklediklerini ifade etti.

Karaağaçspor Futbol Okulu’nun nisan ayında açılacağını da sözlerine ekleyen Eyüp Sağır, futbol okulu açılana kadar da tesislerinde bulunan çim sahada gerekli düzenleme çalışmalarının yapıldığını anlattı.

Screenshot_1