İskenderun Belediyesi ”Yalnız Değilsiniz” Ekibi Çalışıyor

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan “YALNIZ DEĞİLSİNİZ” ekibi şehrimizde bulunan kimsesiz, yaşlı ve engelli durumda olan vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek, onların öncelikle temizlik ihtiyaçları olmak üzere tüm sorunlarıyla yakından ilgileniyorlar.

İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük Yalnız Değilsiniz ekibi ile birlikte Sarıseki mahallesinde bir aileyi ziyaret etti. Eşlerin ikisinin de yatakta olduğunu gören Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük duygulanarak; iyi ki bu hizmeti yapıyormuşuz. Şuna emin olabilirsiniz ki, yalnız değilsiniz. Biz her daim sizlerin yanında olacağız diyerek vatandaşlarımızla bir süre sohbet etti.

İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, şehrimizde belki de haberdar olmadıkları nice bu durumda insanların olabileceğine dikkat çekerek;”Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’in üzerinde hassasiyetle durduğu bir konu. Bizlerde çalışmalarımızı yoğunlaştırarak bu faaliyetlerimizi hızlandırıyoruz. Şu an altı kişiden oluşan ekibimiz Belediyemize iletilen adreslere giderek bu hizmeti veriyorlar” dedi. Ziyaret edilen vatandaşlarımız Belediyenin hizmetinden dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek, Allah sizlerden razı olsun. Bu zor günümüzde yanımızda oluyorsunuz, sizlere ve Başkanımız Seyfi Dingil’e çok teşekkür ediyoruz dediler.

yalnız değilsiniz 1 yalnız değilsiniz 2 yalnız değilsiniz 3

Önceki İçerikZafer Kupasında Yarı Final Heyecanı Başlıyor
Sonraki İçerikBAŞKAN SEYFİ DİNGİL, BİZ SESSİZ OLALIM, GENÇLERİMİZ BAŞARSIN