BAŞKAN SEYFİ DİNGİL, BİZ SESSİZ OLALIM, GENÇLERİMİZ BAŞARSIN

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil 15 Mart 2015 Pazar günü yapılacak olan Yüksek öğretime geçiş sınavı(YGS) öncesinde bir mesaj yayınlayarak sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil Pazar günü yapılacak sınav saatlerinde gürültü kirliliğinin yapılmamasını, sessizliğin olmasını isteyerek gençlerin bu ortamda başarılı olacaklarına dikkat çekti. Başkan Seyfi Dingil açıklamasında şu görüşlere yer verdi;” Gençlerimizin gelecekte hayatlarının en önemli dönüm noktalarından biri olan YGS sınavı üniversite başarısı için hiç şüphesiz en önemli bir adımdır.

İçtenlikle inanıyorum ki gençlerimiz yıllardır hazırlandıkları bu sınavı en güzel şekilde geçerek LYS sınavında da başarılı olacaklardır. Yıllar boyu emek verdikleri eğitim yaşamlarının bundan sonraki en üst seviyesi olan üniversite hayallerinin de gerçekleşmesini temenni ediyorum. Bu noktada ailelerin, ortaöğretim kurumlarının ve öğrencilerin üzerine düşeni yapması başarıyı mutlak kılacaktır. Hedefini gören öğrenci her zaman başarıya kilitlenecek ve önce ailesinin, okulunun ve şehrimizin gururu olacaktır. Bu vesileyle öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimiz ve ailelerine teşekkür ediyor, sınava girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum”.

BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.