İskenderun Özel Gelişim Hastanesinde Aynı seansta üç ameliyat

Avustralya’dan gelen çift Gelişim’de estetik ameliyatı oldu

Avustralya’dan Türkiye’ye tedavi için gelen Nancy Miraki ve Farzan Ebrahimi çifti, uluslararası standartlarda sağlık hizmeti veren Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde estetik ameliyatı oldu.

Özel sağlık hizmetiyle havaalanında karşılanan Nancy Miraki ve Farzan Ebrahimi; Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Uzmanı Op. Dr. Tugay Seküçoğlu’nun gerçekleştirmiş olduğu başarılı operasyonun ardından ülkelerine memnun bir şekilde döndü.

Aynı seansta üç ameliyat gerçekleştirildi

Yurt dışından gelen hastaların daha çok burun estetiği, meme büyütme, karın estetiği ve liposuction ameliyatlarını tercih ettiğini ifade eden Op. Dr. Tugay Seküçoğlu, “Nancy Miraki ve Farzan Ebrahimi çifti, iki yıl kadar önce Avustralya’da gerçekleştirilmiş mide küçültme ameliyatı sonrası vücutlarında ortaya çıkan sarkmalar nedeniyle, benimle iletişime geçtiler. Ameliyat sonrası 55 kilo veren Miraki’ye karın ve bacak germe operasyonunu gerçekleştirdik.

Mide küçültme ameliyatı sonrası 70 kilo veren ve ardından tekrar kilo almaya başlayan Farzan Ebrahimi’nin ise yapılan tetkikler sonrasında midesinde genişleme olduğu tespit edildi ve önce Bariatrik (Obezite) ve Reflü Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Cavit Göktaş tarafından midedeki fazla bırakılmış kısımlar alındı. Daha sonra aynı seansta tarafımdan karın germe ve rinoplasti ameliyatları gerçekleştirildi. Hastalarımız, burada gördükleri hizmetin ardından, ülkelerine mutlu bir şekilde döndü” dedi.
Gerçekleştirilen estetik ameliyat sonrası mutluluğunu dile getiren Nancy Miraki ise, “Hastanede gerçekten güzel bir şekilde ağırlandık. Ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştiren doktorum Tugay Bey’e, eşimin ameliyatına katkıda bulunan Genel Cerrah Cavit Göktaş’a ve hastane sağlık ekibine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Screenshot_1

Önceki İçerikDr. Riyat Kırmızıoğlu, STK’ların enerjilerini birleştireceğiz
Sonraki İçerikAv. Akkülah “haksız tahrik indirimleri” kaldırılmalı