HBB’NİN ULAŞIM ATAĞI HIZ KESMİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), ulaşım sorunlarına kalıcı çözümler sağlamak amacıyla düzenlediği Ulaşım Çalıştay’ının ardından da çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ulaşım sorunlarındaki sıkıntıları tespit etmek ve hızlı bir şekilde gidermek amacıyla yapılan üç günlük programın ardından harekete geçen HBB Ulaşım Dairesi Başkanı Muhammed İkbal Polat ve beraberindeki heyet, Samandağ ilçesindeki ulaşım sorunlarını yerinde inceledi.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ve BDDK eski uzmanı Dr. İsmail Okçay ile fikir alışverişinde bulunan Daire Başkanı Polat, Samandağ’ın muhtelif yerlerindeki kavşak dizaynları, sinyalizasyonlar, yolların fiziki problemleri, otopark gibi sorunları yerinde gözlemleyerek notlar aldı.

Yapılan incelemelerin ardından Başkan Nehir’in makamına geçen ve burada açıklamalarda bulunan Daire Başkanı Polat, ilçe geneli için ileri yönelik yapılan projeleri hayata geçirmek için çalışmalara başladıklarını ifade ederek “Mevcut acil giderilmesi gereken sıkıntıların çözüm yollarını belirlemeye başladık. Samandağ gibi diğer ilçelerimizde de ulaşım sorunlarını tespit edip bir an önce gidermeyi planlıyoruz” dedi.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ise, Ulaşım Çalıştayı’nın ildeki trafik sorunlarını çözme sürecini hızlandıracağını belirterek, Samandağ’ın ulaşım noktasındaki eksiklerin giderilmesi için çalışmalara hız verdiklerini ifade etti.

HBB'NİN ULAŞIM ATAĞI HIZ KESMİYOR (1) HBB'NİN ULAŞIM ATAĞI HIZ KESMİYOR (2) HBB'NİN ULAŞIM ATAĞI HIZ KESMİYOR (3)

Önceki İçerik90 yaşındaki Mevlüt Er’den iki gündür haber alınamıyor
Sonraki İçerikİbrahim Güder Aday Adaylığını Açıkladı