Cengiz Başar’a teşekkür plaketi

İTSO Yönetim Kurulu, kentimizde yaptığı başarılı çalışmalar dolayısıyla İskenderun İlçe eski Emniyet Müdürü ve CHP Hatay Milletvekili aday adayı Cengiz Başar’a plaket takdim etti. Sivil toplum kuruluşlarının desteğinin emniyet teşkilatının gücüne güç kattığına dikkat çeken İskenderun İlçe eski Emniyet Müdürü ve CHP Hatay Milletvekili aday adayı Cengiz Başar, “İskenderun’da görev yaptığım süre zarfında, özellikle Ticaret ve Sanayi Odası’nın büyük desteğini gördük.

Her an yanımızda olup, teşkilatın ihtiyaçları konusunda tüm imkanlarını seferber ettiler. İTSO’nın Emniyet Teşkilatımıza sağladığı katkılar, asayiş olaylarının azalmasında önemli etken olmuştur. Son olarak hibe edilen üç araç, İskenderun, Belen ve Arsuz İlçe Emniyet Müdürlüklerinin gücüne güç katmış, her türlü olaya en kısa sürede müdahale edilmesine katkı sağlamıştır. İTSO’nun Emniyet teşkilatına verdiği desteği, doğrudan halka yapılmış bir hizmet olarak görüyorum” şeklinde konuştu.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, kentimizde görev yaptığı süre zarfında yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Başar’a teşekkür ederek, “Emniyet teşkilatına araç hibe edilmesi konusunu, Yönetim kurulu üyelerimiz ile görüşüp karara bağladık. Sayın Cengiz Başar da o süreçte İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunuyordu. Odamıza gelip hibe edilen araçların Emniyet teşkilatının çalışmalarına yapacağı katkıları Yönetim kurulu üyelerimize anlattı. Sayın Başar’a İskenderun’da görev yaptığı süre zarfındaki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, siyasi hayatında da başarılar diliyoruz” dedi.

itso dan emniyet teşkilatına araç takviyesi (1)