Trafik kazasından mucize kurtuluş

Trafik kazasından mucize kurtuluş

Kırıkhan İlçesi’nde, 25 Aralık’ta geçirdiği trafik kazası sonucu bilinç kaybı yaşayan Hakan Kurşap (35),
Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’ne sevk edilerek, 56 gün boyunca tedavi gördüğü Genel Yoğun Bakım Ünitesi’nde yaşam mücadelesi vermeye devam ediyor.

Kazada aldığı darbe nedeniyle bilinç kaybı yaşayan Kurşap’ın sağlık durumunun tedavinin ardından düzelmeye başladığını ifade eden Beyin Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özkan Özger, “Trafik kazası sonrasında hastaneye getirilen hastamızın yaklaşık 56 gündür yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor. Hakan, hastaneye getirildiğinde komadaydı ve O’ndan çok fazla ümidimiz yoktu, fakat yoğun bakımda görevli arkadaşlarımızın da büyük gayretiyle, Hakan’ın sağlığında düzelmeler başladı ve şuuru açıldı. Hastamızı, iyice toparlandıktan sonra taburcu edeceğiz” dedi.

Screenshot_6

“Bir daha evlat acısı yaşamak istemiyorum”

Genel Yoğun Bakım Ünitesi’nin kapısından bir an olsun ayrılmayan ve oğlunu yalnız bırakmayan Anne Hatice Kurşap ise, “İşi dolayısıyla Cilvegözü’ne giden oğlumun kullandığı araçla, Suriyeli bir tır şoförünün kullandığı araç çarpıştı. Kazanın ardından çocuğum buraya ölü gibi getirilmişti. Fakat Özkan Hocam oğlumla çok iyi ilgilendi. Beş çocuğumdan ikisini kaybettim. Büyük oğlum, 6 yıl önce askerdeyken şehit düştü. Diğer oğlumu ise iş kazasında kaybettim. Hakan’ı da kaybetmek beni hayattan koparacaktır. Allah, bu acıları kimseye yaşatmasın ve bana bir daha evlat acısı göstermesin. Yetkililerden, oğlumu bu hale getireni cezalandırmasını istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Screenshot_7 Screenshot_6