RENEKS Mermer Yeni Showroom Mağazasıyla Büyümeye Devam Ediyor

Doğal taş sektöründe ilimizin önde gelen firmalarından olan RENEKS Mermer, yeni Showroomunu Antakya D-817 çevre yolu üzeri Samandağ kavşağı bitişiğinde düzenlenen kokteyl ile hizmete açtı.
Rende Grup bünyesinde ürettiği doğal taş ürünleriyle dünya pazarına açılan ve doğal taş sektöründe ilimizin önde gelen firmalarından olan RENEKS Mermer yeni açtığı showroom mağazasıyla, sektöründe büyümeye devam ediyor.

Doğal taş sektöründe ilimizin önde gelen firmalarından olan RENEKS Mermer, yeni açtığı showroom mağazasıyla, sektöründe büyümeye devam ediyor. Ürettiği doğal taş ürünleriyle dünya pazarına açılan Reneks Mermer, Antakya D-817 çevre yolu üzeri Samandağ kavşağı bitişiğinde showroom mağazasını hizmete açtı. Muhteşem bir kokteyl ile hizmete açılan yeni showroom mağazanın açılışına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Hasan Kaya ve çok sayıda davetli katıldı.

2
RENEKS Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Rende açılışta yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin en kaliteli mermerlerinin bulunduğu Denizli ilimizin,Honaz İlçesinde, doğaya ve çevreye saygılı bir işletme olarak kurulmuş olan tesisimiz, Denizli ilimize ait birbirinden güzel ve üstün kaliteli mermer, mozaik, doğaltaş ve traverten ürünlerini üreterek yurt içi ve yurt dışında yaşam alanlarınıza sunmaktadır.Projeleriniz ve özel talepleriniz için üretim yapabilmekte olan firmamız, müşterilerimize zaman kaybetmeksizin ürün sunabilmek adına stok sistemi ile çalışmakta ve üretim gerçekleştikten sonra istediğiniz noktaya ulaştırılmaktadır.

Doğal taşın ait olduğu ülkenin niteliklerini ve güzelliklerini yansıttığının bilincinde olan firmamız, geçmişi bugünü ve geleceği bir bütün olarak görerek Türkiye´de ve dünyada doğal taş sektöründe bir simge olmayı amaçlamaktadır. Geniş ürün yelpazesi, ürettiği çözümler ve taşı işlemedeki hassasiyeti ile oluşturulan mekanları kalıcı kılan RENEKS, geleceğin mekanlarını geçmişin motifleriyle bezeyerek taşın doğallığı ile sunmaktadır. RENDE GRUP bünyesinde RENEKS Mermer Türkiye ve yurtdışında birçok projelere malzeme sağlamakta, aynı zamanda da üretimini ve yatırımlarını hızla arttırarak ticari başarısına devam etmektedir. Misyonumuz, mermer, traverten ve mozaik gibi doğaltasların çeşitli işlemlere tabi tutularak dönüştürülmesi, müşterilerimizin sunduğumuz ürün ve hizmetlerden memnuniyet duymasıdır.Vizyonumuz, üst düzeyde kaliteli ürünler ve hizmet sunmak, bölgemiz olan Hatay’dan başlayarak yurt içi ve yurt dışı piyasada lider firma olmayı hedeflemektir.” dedi.

Konuşmaların ardından RENDE GRUP bünyesinde RENEKS Mermere ait showroom mağazasının açılış kurdelesi kesildi.

Showroom mağazasının açılış kurdelesini, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Hasan Kaya, Reneks Mermer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İnş.Müh. Şerif Rende ve konuklar birlikte kestiler.

Açılış töreninin ardından mağazayı gezen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş,
yaptığı konuşmada”Her zaman yatırımcının yanında olduk, olacağız. Doğal taşların kentlerde kullanımının artması, mimari de yaygınlaşması gerekir. Türkiye’nin az rastlanan doğal taşlarını alıcısıyla buluşturmak amacıyla yola çıkan Reneks’in bugün burada sergilediği birbirinden gözalıcı taşlar tüketicilerin beğenisine sunulmuştur. İşletme sahibini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

IMG_0261 IMG_0191 IMG_0170 IMG_0066 7 5 3 2

Önceki İçerikKörfez İskenderun Spor’dan 1 Puan
Sonraki İçerikİşsizlik oranı %10,7 seviyesinde