Atatürk Anıtı’nda meydana gelen hasarlar gideriliyor

İskenderun Belediyesi ekipleri yoğun yağışlar nedeniyle deniz’in taşması neticesinde özellikle sahil bulvarında meydana gelen olumsuzlukları gidermek üzere çalışmalarına başladı.

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri aralıksız olarak gün boyunca Atatürk Anıtı ve civarında meydana gelen hasarları gidermeye çalıştı.

Screenshot_1

 

Yapılan çalışmaları takip eden Belediye Başkan Yardımcı Cemil ÇENGEL;”hafta başından itibaren ilçemizde aralıksız devam eden yağışlar ile birlikte deniz taşmalarının meydana getirdiği hasarların çözümü için şu an iki ayrı brimlerimiz tarafından oluşturduğumuz ekiplerimizce gerekli çalışmaları yapıyoruz. Belediyemiz şu an seferber durumdadır. Şehrimiz adeta bir doğal afet gibi bir durumla karşılaşmıştır. Yaptığımız seri çalışmalar ile oluşan izleri gidermeye, temizlemeye başladık”dedi. İskenderun Belediyesinin yaptığı çalışmaları izleyen vatandaşlar, spor amaçlı sabah yürüyüşü yaptıklarında karşılaştıkları manzaranın adeta korkunç olduğunu ifade ederek, denizin taştığını ve taş, kaya parçalarının yürüyüş yollarını kapattıklarını gördüklerini söylediler.

Screenshot_5 Screenshot_4 Screenshot_3 Screenshot_2 Screenshot_1

Önceki İçerikİskenderun Belediyespor Galip
Sonraki İçerik14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI