Riyat Kırmızıoğlu sevgisi salona sığmadı

Türkiye’de 12 yıldır iktidarda bulunan AKP İktidarını beş evreli ölümcül hastaya benzeterek aday adaylığını açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Riyad Kırmızıoğlu, şu anda AKP beşinci son evrede olduğunu söyledi.

IMG_4969

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adaylığını açıklayan Dr. Riyad Kırmızıoğlu, ilçe teşkilatının mevcut binasına sığmadıklarını, seçilmesi halinde kenti daha geniş bir binaya kavuşturma sözü verdi.

Dr. Riyat Kırmızıoğlu,Ak Parti’nin artık ömrünü tamamladığını söyledi.Ölümcül hastalığa yakalananların geçirdiği 5 evre olduğuna dikkat çeken CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu; “bugün itibariyle AKP ölümcül hastalık evrelerinin ilk dördünü tamamlamış sıra son evreye gelmiştir. Gezi direnişi ile başlayan AKP’nin çöküşünün beş evresini kısaca özetleyecek olursak; faiz lobisi, bir avuç çapulcu diyerek inkar ettiler. Yüzde elliyi evlerinde zor tutuyoruz, camide içki içtiler, baş örtülü bacımıza saldırdılar diyerek Ali İsmail’i, Abdocan’ı katlederek Berkin’in annesini yuhalatarak öfkelerini gösterdiler. Kendi yarattıkları düzmece davalardaki tutukluları salıvererek ve çeşitli açılım hareketleri ile pazarlık evresini başlattılar. Bugün itibariyle içerisinden geçtiğimiz dönemde ise bunalımı yaşamaktadırlar. Ortadoğu’da ki Osmanlı heveslerinin hepsi suya düşmüş diktatörün kaprisine dayalı bir iktidarın “Kristof Kolomb Çıkışı” ayarsız “Osmanlı açılımları” “Duşakabinoğulları” gösterisi gibi bir dizi trajikomik girişim, bunalımı gözler önüne sermektedir. Peki ya son aşama? Bu daha yazılmadı, yazılmayı bekliyor. Bugün bütün sorun ömrünü tamamlamış AKP iktidarını kaçınılmaz sona taşımıştır” dedi.

Dr. Riyat Kırmızıoğlu konuşmasına ,Ey yükselen yeni nesil gelecek sizindir! Cumhuriyeti biz kurduk ; Onu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz diyen yüce önder ATATÜRK ‘ün kurduğu CHP için gençler ;bugünün ortağı ,yarının sahibi, özgürlüğün sesidir.

CHP gençler için vardır, özgür gençler ile var olacaktır.

Arsuz’un Dörtyol’un Samandağ’ın Kırıkhan’ın Antakya’nın ve İskenderun’nun ve tüm Hatay’ın Vekili olmaya , Cumhuriyet Halk Partisinin Hatay’daki birleştirici güçü , Hatay’ın Ankara’daki sesi ve tuttuğunu koparan evladı olmaya adayım.

Riyat Kırmızıoğlu’nun desteklerinizle söyleyecek çok sözü, yapacak çok işi var!

Çıkmış olduğum bu yolda şimdiye kadar desteklerini esirgemeyen siz değerli dostlarıma teşekkür ederim. diyerek aday adaylığını açıklayarak konuşmasını bitirdi.

IMG_5057 IMG_5049 IMG_5008 IMG_4979 IMG_4969

Önceki İçerikŞehrin çehresini değiştirecek proje hayata geciyor
Sonraki İçerikEğitim Çalışanları Yine Unutuldu