Dörtyol Küçük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Kongresi Yapıldı

Dörtyol Küçük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi 8 Şubat 2015 Pazar günü Belediye Düğün Salonunda olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Ali Gün güven tazeledi.
Dörtyol Küçük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin olağan kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Kooperatif Başkanı Ali Gün yoğun katılım gösteren üyelere ve misafirlerine yönelik yaptığı teşekkür konuşmasında; “Kooperatifimizin 2014 hesap yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısına Ak Parti Hatay Milletvekili H. Bayram TÜRKOĞLU, Ak Parti Dörtyol İlçe Başkanı Hasan ÖZEL, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar TOKSOY, Milliyetçi Hareket Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Şerif TÜRKER, TESKOMB ANKARA Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı İsmail TOKLUCU, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İl Ticaret Müdürü Ziya YÜKSEL ve Burhan KAHRAMAN, Halk Bankası Dörtyol Şubesi Müdürü Mehmet GÜL, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal TALAY, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet BÖLÜKBAŞI, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz ÇELEBİ, S.S. 007 Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Bestami ÖZCAN, S.S.230 Nolu Terminal Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı İdris BEYAZASLAN, Dörtnar Kooperatifi Başkanı Fatih ATEŞ, İlk Kurşun Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Selahattin KARAHAN, Kuzuculu Taşımacılık Kooperatifi Başkanı Fahri TOKSOY, Altınçağ Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Süleyman OKUR, Yeşilköy Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Fatih İRAT, Dörtyol Birlik Kooperatifi Başkanı Arif ÖZKAYHAN Serinyol EKK Başkanı Nurettin KOYUN, Samandağ EKK Başkanı İlhan GÜLŞEN, Altınözü EKK Başkanı Sebahattin ÇEKİÇ, Antakya EKK Başkanı Sabit TEKSÖZ, Yayladağı EKK Başkanı Kudret UĞURLU, Reyhanlı EKK Başkanı Ali BAYIR, Payas EKK Başkanı Ali OĞUZ, İskenderun 2 Nolu EKK Başkanı Remzi ÇAYLI, İskenderun 1 Nolu EKK Başkanı Şaban KEKEÇ, Harbiye EKK Başkanı Yunus ÖZTÜRK, Gözcüler EKK Başkanı Mehmet HOROZ, Hassa EKK Başkanı Akif KIRLANGIÇ, Denizciler EKK Başkanı Hüseyin SÖNMEZ ve Erzin EKK Başkanı Selahattin ARI toplantımıza iştirak ederek bizleri onurlandırmıştır. Huzurunuzda teşekkür ediyor, kongremizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Divan Başkanlığı TESKOMB ANKARA Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı İsmail TOKLUCU, Divan Üyeliklerini Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet BÖLÜKBAŞI ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz ÇELEBİ yaptı.

Gelir Gider ve faaliyet raporlarının okunarak oylanmasının ardından tek liste seçimlere gidildi. Toplantıya katılan 780 Kooperatif ortağının oylaması ile 4 yıl süre ile görev yapacak kooperatif yöneticileri belirlendi.
Seçim sonucunda Yönetim Kurulu Başkanlığına Ali GÜN, Üyeliklere Süleyman BEDİR, Mehmet Hakan YILDIRIM, Halil GÜZEL, Şehri MACİT tekrar seçilerek güven tazeledi.

Denetim Kurulu Üyeliklerine ise Mevlüt GÜLTEKİN ve Yaşar KARACA 2 yıl süreyle görev yapmak üzere oybirliğiyle seçildi.

KN 075 KN 089 KN 111 KN 113 KN 122