”Zaman Yolcularıydık, Sevdalandık” konulu şiir dinletisine yoğun ilgi

İskenderun Belediyesi Musıki Derneği tarafından düzenlenen “Zaman Yolcularıydık, Sevdalandık” konulu şiir dinletisi Belediye Kültür Sarayında yapıldı.

Şef Kerime Tanzer Cereb yönetimindeki dinletiye vatandaşların yoğun ilgisi oldu. Proğram öncesinde konuşma yapan Dernek Başkanı Ahmet Öz;”İskenderun Belediyesi Musıki Derneği olarak başta İskenderun halkının olmak üzere toplumun kültürel alanda etkinlikler içerisinde varolmasını sağlamak moral ve motivasyonlarına katkıda bulunmak üzere çalışmalar yapıyoruz.

Screenshot_1

Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Türk Tasavvuf Müziği, Arapça Müzik, Halk Oyunları, Tiyatro gibi branşlarda faaliyet göstermekteyiz. Bu gün de Şiir Dinletisi ile karşınızdayız. Zamanınızı ayırarak buralara geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum”dedi. Yorumcu Mehmet Çelik tarafından okunan Arif Nihat Asya’ya ait Bayrak şiiri vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı. Şiir dinletisinde Yasemin Güler, Mirza Kavak, Eda Çınar, Kerime Tanzer Cereb, Çiğdem Yavuz, Gülşah Cereb okudukları şiirler ile dinleyenleri mest ettiler. İskenderun Belediyesi Musıki Derneğinin şiir dinletisine katılan konuk sanatçılar olarak katılan Atilla Yılmaz ile Birgül Tektaş şarkıları ile geceye renk katan isimler oldular.

Screenshot_4 Screenshot_3 Screenshot_2 Screenshot_1