Ege Üniversitesi Onaylı Nano Termal Jel

Ege Üniversitesi Laboratuvarları tarafından test edilerek onaylanan ve piyasaya sunularak zayıflamak isteyen kişilere sunulan nano termal jel nano teknolojili ve FDA onaylı ilk ve tek üründür. Bugüne kadar satışı gerçekleştirilen hiç bir zayıflama ürünlerinde üniversiteler tarafından araştırma gerçekleştirilmemiştir ve bu üründe bu faktör göz önüne alındığı için daha güvenilir olduğu ve taleplerinde bu doğrultuda arttığı gözlemlenmiştir. İçerisinde 30 adet serum bulunmakta ve bunlardan 15 tanesi gündüz ve 15 tanesi gece serumu olarak gönderilmektedir. Belirtilen kullanım klavuzu ve şişelerdeki gündüz ve gece ayırımına dikkat ederek kullanmanız gerekmektedir. Aksi durumda istediğiniz etkiye ulaşmanız da ki süre daha da geç olacaktır. Bunun için özenli ve dikkatli kullanım yapmanız gerekmektedir. Bundan sonrasında ise nano termal jel sayesinde hızlı bir şekilde yağlarınızı atacak ve %100 doğal yöntemler ile sımsıkı bir vücuda sahip olabileceksiniz. Sıkı bir vücuda sahip olmanın artık tek yolunun ne olduğunu öğrenmiş oldunuz ve yapmanız gerekeni de biliyorsunuz.

Şimdiye kadar bölgesel incelme, sıkılaştırma ve yağ yakma konusunda en etkili yöntem olarak bilinen teknolojiler kullanılmamış ve nano termal jel içeriği ile bu artık sağlanmıştır. Bu teknolojiler aslında çoğunlukla saç bakımı ve cilt bakımı gibi yöntemlerde tercih edilmekteydi. Özellikle nano teknolojisi bir süredir saç ürünlerinde çok fazla tercih edilmiştir. Ve etki oranı gözlemlendiği zaman şimdilerde zayıflama ürünlerinde de tercih edilmeye başlanmıştır. Bunun ilk örneğini de bu serumda görmeye başladık ve devamında daha hangi ürünlerde göreceğimizi bilmiyoruz. Ancak tahmin etmek pek de zor değil gibi görünmektedir. Ege Üniversitesi Laboratuvarları tarafından yapılan testlerde şimdiye kadar 7 cm e kadar incelttiği görülmüş olması nedeni ile yaza fit görünmek isteyen bayanların şimdiden kullanmaya başlamaları önerilmektedir.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.