HASAN İKİZ CADDESİ İLE PARK SOKAK TEK YÖN OLUYOR

Dörtyol Belediyesi’nin 24 Ekim 2014 tarih ve 868 sayılı yazısıyla Hasan İkiz Caddesi (Ortaokul Caddesi) ve Park Sokağın tek yön yapılmasına ilişkin Büyükşehir Belediyesine yapmış olduğu talebe olumlu cevap geldi ve her iki cadde UKOM tarafından tek yön kapsamına alındı.

Dörtyol Belediyesi trafik yoğunluğu ve yapı yoğunlaşması nedeniyle 24 Ekim 2014 tarih ve 868 sayılı yazısıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden Hasan İkiz Caddesi (Ortaokul Caddesi) ile Park Sokağın tek yön yapılmasını talep etti.

hp 003

Talep Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulaştırma ve Koordinasyon Merkezi (UKOM) bünyesindeki bir alt komisyona rapor haline getirilmek üzere 11 Aralık 2014 tarihinde havale edildi.

Alt komisyon yollarla ilgili çalışmasını 25 Aralık 2014 tarihinde tamamlayarak UKOM Kuruluna sundu. 15 Ocak 2015 tarihinde toplanan kurul talep doğrultusunda komisyon raporuna dayanarak Hasan İkiz Caddesi (Ortaokul Caddesi)’nin PTT Binasından başlayarak batı istikametinde, Park Sokağın ise Hatsu Dörtyol Hizmet Binasından başlayarak doğu yönünde tek yön yapılmasına karar verdi.

Dörtyol Belediyesine 141 sayı numarasıyla ulaşan Ukom Kurulunun kararı önümüzdeki günlerde uygulamaya konularak her iki sokakta tek yön uygulaması fili olarak başlayacak.

hp 024 hp 016 hp 008 hp 003

Önceki İçerikİskenderun Belediyesi araç parkları yoğunluğunu azaltarak trafiği rahatlatmayı hedefliyor
Sonraki İçerikCHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Mustafa Kamil Turan İskenderun’daki ilk mahalle toplantısını Gültepe’de gerçekleştirdi