Başkan Savaş esnaf temsilcileriyle bir araya geldi

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, birtakım temaslarda bulunmak üzere gittiği İskenderun’da Sivil Toplum Kuruluşları(STK) ve esnaf temsilcileriyle bir araya geldi.

Başkan Savaş, HBB İskenderun İlçe Hizmet Binası’nda gerçekleşen toplantılarda ilk olarak İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı İbrahim Açıkgöz ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti.

BAŞKAN SAVAŞ, STK’LAR VE ESNAF TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU (1)

Kooperatif Başkanı İbrahim Açıkgöz, Başkan Savaş’a her an ulaşabiliyor olmaktan ve sorunları birebir yüz yüze aktarabilmelerinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.

Sanayi esnafının sorunlarıyla ilgili olarak gerçekleşen samimi sohbette üyelerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Savaş, söz konusu hizmetlerin en kısa sürede icra edileceğini ifade etti.

İkinci toplantısını Dörtyol Balıkçılar Kooperatif Başkanı Arif Ergin ve yöneticileriyle gerçekleştiren Başkan Savaş, balıkçı barınaklarının rehabilite edilmesi ve deniz kirliliğinin önüne geçilmesi konusunda istişarelerde bulundu.

Balıkçı esnafının zor şartlarda yaşam mücadelesi verdiğini kaydeden Başkan Savaş, bu anlamda büyükşehir olarak ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirtti.

BAŞKAN SAVAŞ, STK’LAR VE ESNAF TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU (3) BAŞKAN SAVAŞ, STK’LAR VE ESNAF TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU (2) BAŞKAN SAVAŞ, STK’LAR VE ESNAF TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU (1)