İskenderun Belediyesi Halk Günleri yoğun bir şekilde devam ediyor

İskenderun Belediyesi tarafından her hafta salı yapılan Halk Günleri yoğun bir şekilde devam ediyor.

İskenderun Belediyesi Brifing Salonunda yapılan halk günlerine katılan Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Çengel, vatandaşlarla yakından ilgilenerek sorunlar hakkında gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Screenshot_1

Başkan Yardımcısı Cemil Çengel;”Özellikle bozuk yolların asfaltlanması konusunda gelen talepleri plan dahilinde değerlendirip gereğini ivedilikle yapıyoruz. Kış mevsimi olmasına rağmen fen işleri ekiplerimiz aralıksız bu çalışmaları yapıyorlar”dedi.

Halk gününe katılan vatandaşların şikayet konusu yaptıkları bir diğer konu ise fırınlarda yarım ekmek satılması hususu oldu. Bazı fırınlarda satışın yapılmamasından dolayı şikayetçi olduklarını dile getiren vatandaşlar belediyenin bu durum hakkında çalışma yapmasını istediler. İskenderun Belediye Yardımcısı Cemil Çengel ekmek israfını önleyecek bir uygulama olması açısından değerlendirme yapmanın daha doğru olacağını düşündüğünü ifade ederek konuyu Fırıncılar Odası ile görüşerek vatandaşların taleplerini bu yönde değerlendireceklerini söyledi.

Screenshot_3 Screenshot_2 Screenshot_1

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.