Türkiye Kuaförünü Seçiyor

İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası olarak, Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonumuz tarafından, 7 Kategoride 11 İlde Yapılacak Olan ‘Türkiye Kuaförünü Seçiyor’ yarışmasında ‘Türkiye Kuaförler Milli Takımı’ oluşturmak adına düzenlenecek yarışma için esnafımızı bilgilendirmek adına bu basın toplantısını düzenledik.

‘Türkiye Milli Takımı’ için 11 ilde düzenlenecek olan yarışmalarda dereceye giren berber ve kuaförler 22 Mayıs’ta İstanbul’da düzenlenecek finalde hünerlerini gösterip Milli Takım için birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışacaklar.

Resim 1907

İstanbul’da yapılacak olan dev finalin neticesinde ilk defa Federasyon adı altında ‘Berberler ve Kuaförler Milli Takımı’ seçilmiş olacak. Oluşacak olan bu milli takım, yurt içi ve yurt dışında ülkemizi federasyon çatısı altında temsil etme hakkını kazanacak.

Ben sizlere birazda ‘Türkiye Kuaförünü Seçiyor’ yarışmasının içeriği hakkında bilgiler vermek istiyorum.
Yarışmamız ‘Bayan Kuaförleri Salon Topuz, Bayan Kuaförleri Kesim, Gelin makyajı, Erkek Berberler, Bayan Kuaförleri Yüksek Fantezi Topuz, Show Makyajı ve Bayan Tesettür’ü adı altında 7 kategoride düzenlenecek.
Yarışmanın düzenleneceği iller ve tarihleri federasyonumuz tarafından şöyle belirlendi; 17 Şubat Adana, 24 Şubat Antalya, 03–04–05 Mart Ankara, 10 Mart Bursa, 17 Mart Edirne, 24 Mart Zonguldak, 31Mart–02 Nisan İzmir, 7 Nisan Samsun, 21 Nisan Rize, 28 Nisan Diyarbakır, 5–6–7 Mayıs İstanbul.

Yarışmaya katılmak isteyen berberler ve kuaför Türkiye İş Bankasına 300 TL + KDV toplamda 354 TL yatırdıktan sonra www.turkiyekuaforunuseciyor.com linkinden indirecekleri yarışma formunu doldurarak odamıza müracaatta bulunabilirler. Yarışmanın ilk ayağı tampon bölge seçilen Adana gerçekleşeceği için esnaflarımız müracaatlarını son ayın 15 Şubat akşamına kadar yapabilirler.

Siz değerli basın mensuplarımız aracılığı esnaflarımızı bilgilendirmek istedik. Ayrıca esnaflarımıza yarışma ile ilgili mesajlarımızı da çekeceğiz.