İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği yarıyıl karne etkinliğinde buluştu

Hatay milletvekili Av. Mevlüt Dudu’nun eşi Av. Suzan Dudu’nun katkılarıyla İskenderun Cemevi’nde kahvaltı yaptı. Cemevi’ndeki kahvaltının sponsoru Av. Suzan Dudu, dernek bünyesindeki çocuk ve gençlerle sohbet edip onların sorunlarını cevapladı.

Hacı Bektaş Veli Kültür ve Tanıtma Derneği Başkanı Kemal Soysüren, Av. Suzan Dudu ve KMÇYD Başkanı Zeynep Çakmaklı, kahvaltı sonrasında birer konuşma yaptı.

IMG_9838
Başkan Kemal Soysüren, çocuklara ve gençlere sahip çıkmanın önemine değinerek, dernek çalışmalarından övgüyle söz etti. Soysüren, Devletin, ekonomik durumu iyi oymayan gençleri desteklemesi gerektiğine işaret etti.

Başkan Çakmaklı, Cemevi’nde Av. Suzan Dudu’nun sponsorluğunda Vakıf ve Dernek yöneticileri tarafından ağırlanmalarından dolayı mutlu olduklarını belirterek Av. Suzan Dudu’ya Dernek yöneticileri ve Cemevi yöneticilerinin gençleri buluşturulmasından dolayı mutluluk duyduğunu ve teşekkür ettiğini belirtti.

Hacı Bektaş Veli Kültür ve Tanıtma Derneği Başkanı Kemal Soysüren, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Düzgün Argun, Kadın Kolları Başkanı Kevser Karabel, Arsuz Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Yıldız Bor, İskenderun Belediye Meclis Üyesi Fatma Korçak’ın da hazır bulunduğu kahvaltı etkinliği sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirildi.

YükselişKoleji’nden derneğe katkı

Özel Yükseliş Koleji kurucu ortakları Nuri Üysen ve Yılmaz Tunç tarafından organize edilen yardım malzemeleri Genel Müdür Yardımcısı Aykut Davut Öktem ve Kolejin İlkokul Müdürü Janset Göztok Ciminli Yükseliş Koleji adına 35 çocuğa eşofman takımları ve maddi destekte bulundu. Dernek çalışmaları hakkında Başkan Çakmaklı’dan bilgi alan Yükseliş Koleji yönetimi, “Yükseliş Koleji olarak bundan sonraki süreçte derneğimizin yanında olacakları ve desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi. Başkan Çakmaklı, Yükseliş Koleji’ne katkılarından dolayı teşekkür etti.

Dernekte karne etkinliği
Başarı yüzleri güldürdü
İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği (KMÇYD) yarıyıl karne etkinliğinde buluştu.
Teşekkür ve takdir karnelerinin sayısının fazla oluşu dernek yönetimi ve çocukların ailelerin yüzünü güldürürken karnesinde zayıf notu olanlar, ikinci dönemde sıkı bir çalışma ile zayıf notları iyileştirmek için çalışma sözü verdi. Bir hayırsever tarafından çocuklara köfte ekmek ikramı yapıldı. Dernek bünyesindeki gençlerin kaynaşmasını sağlayan etkinlikte bazı çocukların anneleri de hazır bulundu. CHP Milletvekili aday adaylığı çalışması yürüten Dr. Ender Çolakoğlu’nun da ziyaret ettiği karne etkinliğinde Çolakoğlu, karnesini alan çocuklarla sohbet etti. Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı ve ekibine başarı dileklerinde bulunan Dr. Çolakoğlu, dernek çalışmalarının övgüyle değer olduğunu söyledi.

IMG_9852 IMG_9838 DSCF9237

Önceki İçerikKonut alacaklara müjde
Sonraki İçerikABD’de firmalara yönelik yatırım zirvesi düzenleniyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.