KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy Kaymakam Özyiğit’i Ziyaret Etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy ve beraberindeki heyet Kaymakam H.Hasan Özyiğit’i 23 Ocak 2015 Cuma günü ziyaret etti.

Kaymakamı H.Hasan Özyiğit ve Kurum Müdürleri tarafından Kaymakamlık binasının bahçesinde karşılanan Bakan Taçoy; İskenderun gibi tarih ve kültür zenginliğini bir arada barındıran güzide bir şehirde bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Kaymakam Özyiğit’e çalışmalarında başarılar diledi.

Screenshot_1

Kaymakam H.Hasan Özyiğit ise, Bakanı İlçemizde ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “İskenderun, ekonomisi, sanayisi, ticareti, turizmi, tarihi ve kültürü bakımından oldukça zengin potansiyele sahip olduğunu ve bunun yanı sıra liman hinterlandı bakımında da oldukça önem arz eden bir pozisyonda olduğunu dile getirdi.

İskenderun’un birçok İlden daha büyük ve daha gelişmiş olduğunu da sözlerine ekleyen Kaymakam Özyiğit; Toplumsal anlamda da Türkiye’deki farklılıkları zenginlik olarak sunan ve bu zenginlikleri bir arada yaşatabilme kabiliyetine sahip olan güzel İlçelerimizin başında geldiğini ve bu manada Sayın Bakanı ve heyetini böyle güzel bir şehirde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Ziyaret dolayısıyla çok memnun olduğunu belirten Kaymakam Özyiğit, ziyaretin anısına Sayın Hasan Taçoy’a İskenderun’un simgesi olan güvercin işlemeli kahve fincanı takımı hediye etti.

Ziyaret esnasında; Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Özden O. Dürüst, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil Türkdönmez, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, İlçe Yazı İşleri Müdürü Ekrem Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, Malmüdürü Vahit Polat, Tapu Müdürü Erdal Şahin, Milli Emlak Müdürü Fuat Andırın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Yıldırım hazır bulundu.

Screenshot_3 Screenshot_2 Screenshot_1