Kerem Görsev Trio ve Deborah Davis Jazz Konseri Büyüledi

Asi Medya Organizasyon öncülüğünde, İskenderun’da ilk jazz konserinde dünyaca ünlü isimler Kerem Görsev Trio & Deborah Davis, sanatseverlere unutulmaz bir resital sundu.

Screenshot_6

Kurulduğu günden bu yana kültür ve sanat etkinliklerinde önemli organizasyonlara imza atan Asi Medya Organizasyon, ülkemizde caz standardını en dinamik şekilde sahneleyen Kerem Görsev Trio ile sıradışı sesiyle dünyaca ünlü Amerikalı sanatçı Deborah Davis’i İskenderun’da sanatseverlerle buluşturdu.

MKÜ Mustafa Yazıcı Konservatuarı’ndaki konserde ilk önce ülkemizin önde gelen jazz piyanistlerinden Kerem Görsev, kontrbasta Kağan Yıldız ve davulda Ferit Odman’dan oluşan triosuyla sahneye çıktı. Ardından dünyaca ünlü Amerikalı sanatçı Deborah Davis sahne aldı.

Yurt dışında prestijli sahnelerde performans veren Kerem Görsev Trio ve Deborah Davis, dinamik performansı ve yüksek enerjisiyle müzikseverlere güzel bir gece yaşattı. Kendine özgü stili ve profesyonelliğiyle Kerem Görsev Trio ve konsere eşlik eden Amerikalı jazz sanatçısı Deborah Davis, sanatseverlerden tam not aldı.

Screenshot_7 Screenshot_8 Screenshot_3 Screenshot_2 Screenshot_5 Screenshot_1 Screenshot_6 Screenshot_4 Screenshot_9