Avrupa Kros Şampiyonu Başkan Savaşı Ziyaret Etti

Bulgaristan’ın Samokov şehrinde yapılan ‘Avrupa Kros Şampiyonası’nda genç kadınlar kategorisinde şampiyon olan Milli atlet Emine Hatun Tuna, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ı ziyaret edip başarısını paylaştı.

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi spor kulübü altyapısında yetişen ve Avrupa Kros Şampiyonası’nda 23 yaş altı 4 bin metre genç kadınlar kategorisinde 60’a yakın rakibini geride bırakarak 14,13’lük derecesiyle altın madalyayı ilimize ve ülkemize kazandıran Milli sporcu Tuna yaptığı kısa açıklamada, “Ülkemizi ve ilimizi Avrupa Kros Şampiyonası’nda temsil etmek ve Bulgaristan’dan şampiyon olarak dönmek beni oldukça gururlandırıyor. Ayrıca Spor adına hiçbir desteği esirgemeyen ve her zaman sporcuların yanından olan Sayın Başkanımız Doç.Dr.Lütfü Savaş’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven’in de eşlik ettiği ziyarette kısa bir açıklama yapan Başkan Savaş ise, İlimizi ve ülkemizi temsil edip şampiyon olan Milli sporcu Tuna’ya bu onuru yaşatmasından dolayı teşekkürlerini iletip başarılarının devamı diledi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.