İskenderun Güney Eğitim Vakfının Geleneksel Yıl Sonu Kermesi

İskenderun Güney Eğitim Vakfının tüm geliri öğrencilere harcanmak üzere düzenlediği geleneksel yıl sonu kermesi Kalabalık vatandaş topluluğunun katılımıyla yoğun ilgi gördü.

1-

Kalabalık vatandaş topluluğunun katılımıyla yoğun ilgi gören kermesin açılış kurdelesini, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başer, İgev Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Uyar ve Dr. Ender Çolakoğlu birlikte kestiler.

Bir gün süreyle düzenlenen kermesin açılışında konuşan İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanı Şefik Uyar; ”Bu senenin son kermesini düzenlediklerini belirterek, hayırlı olmasını diliyorum.Tüm geliri öğrencilere harcanmak üzere düzenlemiş olduğumuz geleneksel yıl sonu kermesinde bir araya geldik.Kermesteki ürünler eğitim gönüllüleri bayanlarımızın el emeği, göz nuru çalışmasıdır.Herkese çok teşekkür ediyorum.Yeni yılın huzur ve barış getirmesini diliyorum.”Dedi.

Kermeste bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil: “Eğitime önem verdiğiniz, eğitim gönüllüsü olduğunuz ve tüm geliri öğrencilere harcanmak üzere düzenlediğiniz kermes için size teşekkür ediyorum. Her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

Dr. Ender Çolakoğlu kermes açılışında yaptığı konuşmada:”İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanı Şefik Uyar ile yönetim kurulu üyelerini ve eğitim gönüllülerini hizmetlerinden, eğitime sundukları katkılardan dolayı kutluyorum.” Dedi.

Kermese katılım gösteren eğitim gönüllüleri kendi el emeği göz nuru olan çeşitli yemekleri ve bazı malzemeleri öğrenciler yararına satışa sundular.Halkın yoğun ilgi gösterdiği kermeste eğitime destek amaçlı gelen vatandaşlar satın aldıkları ürünlerle eğitime vermiş oldukları katkıdan dolayı mutluluklarını ifade ettiler.

3- 2- 1-

Önceki İçerikDudakları Dolgun Gösteren Makyaj Nasıl Yapılır ?
Sonraki İçerikGÜN , UYANMA GÜNÜDÜR