Başkan Seyfi Dingil’in yeni yıl kutlama mesajı

“Acıların, hüzünlerin, mutluluk ve sevinçlerin birlik, beraberlik ve huzur içinde yaşandığı bir yılı daha geride bırakırken, ülkemiz ve İskenderun’umuz adına güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığım 2015 yılını sizlerle birlikte karşılamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyorum.

Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam koşullarına ulaşma yolunda yeni beklentileri de beraberinde getirmektedir.

Geride bıraktığımız yılda olduğu gibi 2015 yılında da, toplumun tüm kesimleriyle işbirliği ve dayanışma içinde, amacımız; toprakları üzerinde nice uygarlıklar barındırmış zengin tarihi ve eşsiz doğal güzellikleriyle nadide İlçemiz İskenderun’u hak ettiği noktaya getirmek olacaktır.

2015 yılında da ilçemizi her alanda daha geliştirmek, vatandaşlarımızın geleceğe ümit ve güvenle bakmalarını sağlamak amacıyla toplumun tüm kesimleriyle işbirliği içerisinde daha fazla çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 2015 yılının milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, sağlık, mutluluk getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Önceki İçerikArsuz Belediyesi 2015’i Coşkulu Karşıladı
Sonraki İçerik73.930 paket kaçak sigara ele gecirildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.