Nazım Culha ve eşi Selda Culha Hristiyanlar’ın Noel coşkusuna ortak oldu

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, duaların edildiği, barış ve hoşgörü mesajlarının verildiği Noel ayinine eşi Selda Culha ile birlikte katıldı. Hıristiyanlık inanışına göre, 24 Aralık’ı 25 Aralık’a bağlayan gecenin Hz. İsa’nın doğum günü kabul edilmesi dolayısıyla İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi’nde düzenlenen ayinde Başkan Culha ve eşinin yanı sıra Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Mursaloğlu, CHP Hatay Milletvekili aday adayları Yılmaz Şahutoğlu, Ender Çolakoğlu, Kamil Turan ve Riyat Kırmızıoğlu da Hıristiyanlar’ın Noel coşkusuna ortak oldu.

IMG_1001

Hıristiyan vatandaşların mumlar yakıp, dilekler tuttuğu ayini Papaz Dimitri Yıldırım yönetti. Ayinde verdiği vaazda, Noel’in sevgi, saygı, barış, huzur, mutluluk ve mütevazilik olduğunu söyleyen Papaz Yıldırım, Noel Bayramı’nın tüm dünyaya barış ve huzur getirmesi için dua etti.

Ayin sonrası düzenlenen kokteylde İskenderun Ortodoks Cemaati Vakfı Başkanı Can Teymur, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve eşi Selda Culha, Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Mursaloğlu ile birlikte Noel pastasını kesti.

Can Teymur, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan konuklarına teşekkür ederek, dünyadaki huzursuz ortamların ortadan kalkmasını ve Noel’in tüm insanlığa barış ve mutluluk getirmesini diledi.

Screenshot_6 IMG_1001 Screenshot_5 Screenshot_4 Screenshot_3 Screenshot_2

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.