Yeni yıla ‘Güzel’ başlayın

Yeni bir yıla daha başlarken, geçmiş yılların yüzümüzde bıraktığı etkilerden küçük dokunuşlarla kurtulmanın mümkün olduğunu ifade eden Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. L. Tugay, dolgu ve botoks uygulamaları ile hem görsel, hem de psikolojik ‘güzellik’ elde ettiklerini belirtti.

sekucoglu

Cerrahi işlem gerektirmeyen uygulamalardan söz eden Op. Dr. Seküçoğlu, “Yeni yıla farklı ve daha genç başlamak isteyen hastalarımızın en sık tercih ettiği yöntem, dolgu ve botoks işlemleridir. Uygulamaların kısa sürmesi, muayenehane koşullarında yapılabilmesi ve değişimin anında ortaya çıkması, hastalarımızın en büyük avantajıdır. Uygulamaların yöntemi ve etki mekanizmaları birbirinden farklı olsa da, ortak amaç, yüzdeki dolgunluk kaybının yerine konması ve kırışıklıkların giderilmesi sayesinde daha genç bir görünüme kavuşabilmektir” açıklamasında bulundu.

Uygulamaların kısa bir zaman içerisinde yapıldığını ifade eden Seküçoğlu, “Dolgu ve botoks uygulamaları ile dolgu maddesi olarak, vücuda hiçbir yan etkisi bulunmayan ve 12-18 ay içerisinde vücut tarafından emilen hyalüronik asit kullanılmaktadır. Su tutarak şişme yeteneği bulunan bu madde, deri altında zamanla kaybolmuş olan dolgunluğun yeniden kazanılmasını sağlıyor. Botoks ise yüzümüzde kırışıklığa neden olan kasların çalışmasını bloke ederek, aydınlık ve pürüzsüz bir görünüm kazanılmasını sağlıyor. 4-6 ay arası etkinliği bulunan ilacın etkisi geçtikten sonra, yüz eski halini alıyor. Bu işlemler için özel hazırlanmış çok ince iğneler kullanılarak, ağrı en aza indiriliyor. Uygulamalar, 5-10 dakika kadar kısa bir zaman içerisinde tamamlanıyor. Hasta muayenehaneden çıkıp, işine ya da arkadaşlarının arasına rahatlıkla dönebiliyor” dedi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.