Kaymakam Özyiğit’in Yeni Yıl Kutlama Mesajı

2014 yılını geride bıraktığımız şu günlerde, yeni başlangıç yapacağımız bir yılın heyecanını ve umudunu hep birlikte yaşıyoruz.

Sevgi, barış ve hoşgörüsü ile dünyaya örnek olan güzide İlçemizde, yeni umutları beraberinde getiren bir yeni yılı daha kadirşinas İskenderun Halkı ile birlikte karşılamaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum.

Yeni yılda İlçemizin her alanda kalkınması, vatandaş odaklı ve güler yüzlü kamu hizmetlerinin kalitesinin artırılması için; kamu kurumları, özel sektör, sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri ve tüm paydaşlarımızla birlikte her zaman olduğu gibi uyum, işbirliği ve koordinasyon içinde çalışmaya devam edip vatandaşımızın yaşam standartlarını yükseltmek, halkımızın huzur ve refah içerisinde yaşamasını sağlamak amacıyla gayret sarf edeceğiz.

Sahip olduğu sevgi ikliminin verdiği huzur ve güvenle, sokaklarında insanlarının tebessüm ederek dolaştığı İlçemizde yeni yılı karşılamanın coşkusunu tüm İskenderunlu hemşehrilerimizle bir kez daha yürekten paylaşıyor, yeni umut ve hedeflerle karşıladığımız 2015 yılının Ülkemize ve tüm insanlığa güzellikler getirmesini diliyor, İlçemizde görev yapan sivil, asker, tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının, saygıdeğer İskenderunluların ve basın mensuplarının yeni yılını içtenlikle kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

H.Hasan ÖZYİĞİT
İskenderun Kaymakamı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.