Ferdi Boks Şampiyonası mehter takımı eşliğinde kortej yürüyüşü ile başladı

İskenderun’da ilk kez düzenlenen Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası mehter takımı eşliğinde kortej yürüyüşü ile başladı.

5
Kortej öncesi Türkiye’nin dört bir tarafından gelen sporcuları Belediye Başkan Vekili Reşat Çağlar,Belediye Başkan Yardımcıları Ergün Gözüküçük ,Cemil Çengel tarafından,İskenderun Doğan Gazinosunda karşılandı.
Anıt alanından başlayıp eski adliye binası önünde son bulan kortej yürüyüşünün ardından açıklamalarda bulunan Türkiye Boks Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Nuri Erdener,İskenderun’da ilk kez Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası düzenlendiğini söyledi.Hatay’da boksun daha iyi yerlere geleceğine inandığını ifade eden Erdener, şampiyonada 50 ilden 180 sporcunun mücadele edeceğini belirtti.

Türkiye Boks Federasyonu Organizasyon Sorumlusu İsmail Nazlı ise bu organizasyonun ilk defa bir ilçede düzenlendiğini kaydetti.

50 ilden 180 sporcunun katılacağı müsabakalar 23 Aralık Salı günü saat 16.00’da İskenderun Kapalı spor salonu’nda başlayacak.

5 6 7 10 9

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.