Boks federasyonu heyeti İskenderun Belediye Başkan vekili Reşat Çağlar’ı ziyaret etti

Bu yıl İskenderun’da ilk kez düzenlenen Türkiye Boks Şampiyonası kapsamında İskenderun’a gelen boks federasyonu heyeti İskenderun Belediye Başkan vekili Reşat Çağlar’ı ziyaret etti.

3
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çağlar,”Bu organizasyonun İskenderun’da düzenlenmesi kent adına çok önemli. Bende bir spor adamıyım. Belediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil spora ve sporcuya her zaman destek oluyor. Bu organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyoruz. Şampiyonanın spora ve sporcuya yakışır bir şekilde geçeceğine inanıyoruz. Emeğimize sağlık” dedi.

Türkiye Boks Federasyonu yetkilisi İsmail NAZLI ise turnuvanın İskenderun’da düzenlemesinin büyük bir önem arz ettiğini belirterek,”Böylesine büyük bir şampiyonaya ev sahipliği yapan İskenderun çok şanslı. Bu turnuvayı İskenderun haricinde büyük illerde yapmak istedi. Ama İskenderun’a kısmet oldu.Be lediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil’e çok teşekkür ediyoruz.Kendisini kutluyoruz.Bu şampiyonadan dereceye girenler milli takımda yer alma imkanı bulacak” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan vekili Çağlar günün anısına Nazlı’ya anı tabağı takdim etti.
Düzenlenen ziyarete Hatay Boks il Temsilcisi Nuri Erdener, eski milli boksörler ve fahri temsilciler katıldı.

4 3 Screenshot_1

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.