Türk Kızılay Genel Bakanı Ahmet Lütfi Akar Başkan Seyfi Dingil’i ziyaret etti

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Türk Kızılayı’ın dayanışmanın ve yardımlaşmanın timsali olduğunu belirtti.

Türk Kızılayı Genel Bakanı Ahmet Lütfi Akar ve beraberindeki heyet İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

DSC_0287
KIZILAYIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Kızılay toplumun güç ve kaynaklarını harekete geçirerek, insan saygınlığının korunması doğrultusunda her koşulda, yerde ve zamanda muhtaç ve korunmasız insanlara yardım etmektedir. Bu görenini en iyi şekilde yapan Kızılay’ın her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar ise Kızılayın tüm toplumun kucakladığı, ulusal ve uluslararası düzeyde saygınlığını ve hizmet kalitesini sürekli geliştiren bir insani yardım kuruluşu olduğunu belirterek,”Sayın Başkanım İskenderun’un en güzel yerinde Kızılay evinin yerini bizlere tahsis ederek büyük bir destek de bulundunuz. Sizleri bu anlamda kutluyor, başarılı çalışmalar diliyor ve Türk Kızılayı yönetim kurulunca alınan karar gereği sizlere madalya ve plaket takdim etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar tarafından kurumlarına sunduğu katkıdan dolayı Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e madalya ve plaket takdim etti.

Başkan Seyfi Dingil ‘de Akar’a, eski İskenderun resmi desenli tabak hediye etti.

Düzenlenen ziyarete Türk Kızılayı Genel Başkan yardımcısı Sefa Saygılı Yönetim Kurulu üyesi Mintez Şimşek, İskenderun şube Başkanı Ümit Günay, Kızılay gönüllü iletişim danışmanı Sabahattin Uygun ve Kızılay görevlileri katıldı.

DSC_0296 DSC_0314 DSC_0351 DSC_0287 DSC_0366

Önceki İçerikBoks Şampiyonası kortej yürüyüşü ile başlayacak
Sonraki İçerikCHP Hatay Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan Payas İlçe Teşkilatını ziyaret etti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.