Kamu Hizmetlerine Erişimde Kolaylılık Sağlanması Toplantısı Yapıldı

İlçemiz Kaymakamı Sayın H. Hasan Özyiğit, İlçemizde faaliyette bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri ile bir araya gelerek, kamu hizmetlerinin yürütülmesi esnasında İlgili kanun ve yönetmelik hükümlerinin yanı sıra bir takım ilke ve prensiplerinde göz önünde bulundurulması gerektiği yönünde tavsiyelerde bulundu.

Vatandaşlarımızın her türlü kamu hizmetlerine erişiminde kaliteli hizmet anlayışı çerçevesinde İnsana saygı odaklı işlem yapılması gerektiğinin altını çizen Kaymakam Özyiğit; Kamu kurum ve kuruluşlarımızın daire amirleri ve çalışanlarının kendi birimlerinde yürütülen kamu hizmetinin isabetle yürütülmesinde kendisini sorumlu hissetmesi ve bu konuda hassasiyet göstermesi gerektiğini vurguladı.

Kurumlar arası işbirliğinin de önemine değinen Kaymakam Özyiğit; Kamu hizmetlerinin yürütülmesi esnasında Sivil Toplum Kuruluşları ve Muhtarlarımızla birlikte koordineli olarak el birliğiyle çalışılmasının yerinde olacağını belirterek, Özellikle yaşadığımız dönemde kurum ve kuruluşların olumlu ve yapıcı bir anlayışla birbirlerine yardımcı olması gerektiğini sözlerine ekledi.

Bu manada; Güzide İlçemize yakışır bir idare mekanizmasının oluşmasına özen gösterilerek, bu güzel İlçemizin daha iyi seviyelere taşınması için el birliğiyle hareket edileceğini dile getirdi.

Kurum amirlerini İnsan Saygı konusunda duyarlı olmaya davet eden Kaymakam Özyiğit; bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada İlçemizde genel çalışma disiplinine uyulması ve kamu dairelerinde düzgün, temiz ve nizami kılık, kıyafet, tavır ve hareket, görev ciddiyeti, iyi niyetli çalışma usul ve esaslarına riayet edilmesi ve vatandaşlarımızın memurlara ve devlete olan güvenini artıracak şekilde hizmet sunulmasına özen gösterilmesini rica etti.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.