Arsuz’a Altyapı Koordinasyon Merkezi Kuruluyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezi(AYKOME) Şube Müdürü Cahit Aycan, hem Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret ederek altyapı için yapılacak olan çalışmaların istişaresini yaptı, hem de Arsuz’da AYKOME İrtibat İletişim Merkezi Kurulması için incelemelerde bulundu.

IMG_0497
Türkiye’nin coğrafi bakımdan en büyük ilçesi olan Arsuz’un en büyük sorunları arasında altyapının bulunduğunu belirterek, Arsuz’un Hatay’ın altyapısı olmayan tek ilçesi konumunda bulunduğunu anlatan Başkan Nazım Culha, Büyükşehir Belediyesi Yatırım Programı’na alınan altyapı çalışmalarının ilk etabının 2015 yılında başlaması ve orta vadede tüm ilçenin altyapısının 5 yılda tamamlanmasını hedeflediklerini söyledi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan AYKOME’nin ilçelerin içme suyu ve kanal projeleri ile elektrik, doğalgaz da dahil olmak üzere yeraltından geçebilecek bütün tesis hizmetleri için gerekli izinleri verip, çalışmaların denetimini sağlayarak bir koordinasyon içerisinde sonuca ulaştırmakla görevli olduğunu ifade eden Cahit Aycan da, en kısa zamanda Arsuz’a bir AYKOME İrtibat İletişim Merkezi’nin kurulacağı sözünü verdi.

Screenshot_2 Screenshot_1 IMG_0497

Önceki İçerikTürk Telekom İl Müdürü Ramazan Gezer Başkan Seyfi Dingil’i ziyaret etti
Sonraki İçerikCHP İskenderun Teşkilatından 17 Aralık Pankartı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.