Küçük Sanayi Sitesi İstişare Toplantısı Yapıldı

İlçemiz Kaymakamı Sayın H.Hasan Özyiğit başkanlığında 15 Aralık 2014 Pazartesi günü saat: 10.00’da Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda İskenderun Küçük Sanayi Sitesi’nin fiziki ve coğrafi durumu ile ilgili istişare toplantısı yapıldı.

Screenshot_1

Toplantıya;

İlçe Yazı İşleri Müdür Vekili Mehmet Gök, Milli Emlak Müdür Yardımcısı Halil Özel, Kadastro Birimi Sorumlusu Erkan Avcı, Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği İkinci Başkanı ve İskenderun Esnaf Odası Başkanı Uğur Fırat, Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Çardaklı, Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Abdulkadir Yardımcıoğlu, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Açıkgöz ve diğer ilgililer katıldı.

Kaymakam Özyiğit; Sanayi Sitesinde yürütülen faaliyetler ve sanayi esnaflarının yaşadığı sorunlar hakkında bilgi almak üzere Esnaf ve Meslek Odası Başkanları ile bir araya gelindiğini ifade ederek, bu birlik ve beraberlikten dolayı çok memnun olduğunu ve İlçemizin kalkınması ve gelişmesi için el birliğiyle hareket edileceğini söyledi.

Sanayileşmenin temelinin sanayi siteleri ile başladığını vurgulayan Kaymakam Özyiğit; Bu nedenle sanayi sitelerini ve esnaflarını önemsediklerini belirterek, esnaflarımızın daha rahat ve kolay bir şekilde faaliyetlerini sürdürmeleri ve vatandaşlarımızın da sanayi hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanabilmelerini sağlamak amacıyla bir takım çalışmaların yürütüldüğünü dile getirdi.

Küçük Sanayi Sitesi’nin yeni bir yere taşınması konusuna da değinen Kaymakam Özyiğit; Esnaf ve Meslek Odaları Temsilcilerimiz ve bu konuda İlgili kişilerinde görüşüne başvurulmak suretiyle yeni bir sanayi sahasının belirlendiği ve İlçemize yakışır bir küçük sanayi sitesinin oluşturulması yönündeki çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.

Toplantı; Milli Emlak Müdürlüğü ile Kadastro Birimi Yetkililerinin yaptığı sunum eşliğinde, katılımcıların da görüş ve önerilerini sunmasıyla devam etti.

Kaymakam Özyiğit; Yapılan toplantının İlçemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Screenshot_3 Screenshot_2 Screenshot_1

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.