İlçe Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Kaymakam Sayın H.Hasan Özyiğit’in başkanlığında; 5442 sayılı İl İdaresi Kanunun 40. Maddesi gereğince, İlçemizde faaliyette bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının şube müdürleri ile 12 Aralık 2014 Cuma günü Saat: 10.30’da Kaymakamlık toplantı salonunda İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı yapıldı.

IMG_2418

Açılış konuşmasını yapan İlçe Kaymakamı Sayın H.Hasan Özyiğit; 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu’nun amir hükümleri doğrultusunda; İlçemizde yürütülen kamu hizmetleri, çeşitli iş ve işlemler ile kanunların tatbikatı üzerinde görüşmek üzere heyet halinde bir araya gelindiğini ve bu birlik ve beraberlikten dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek, yapılacak olan toplantının İlçemiz için hayırlı olması temennisinde bulundu.

İlçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarının müdürlerinin katıldığı toplantıda; İlçemizde yürütülen kamu hizmetleri, gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan projeler, resmi iş ve işlemler ile resmi kurumların eksik ve ihtiyaçları değerlendirilmiş olup, ayrıca kurum müdürlerinin görüş ve önerilerine yer verildi.

“Bu güzel İlçemize hizmet etmenin büyük bir onur olduğu, fakat ağır bir sorumluluk da gerektirdiğinin altını çizen Kaymakam Özyiğit; Toplumda huzur ve güvenin sağlanması, eğitim ve sağlıkta kalitenin yükseltilmesi, şehit ve gazi ailelerine, yaşlılarımıza, yardıma muhtaç vatandaşlara, korunmaya muhtaç çocuklarımıza ve engellilerimize sürekli ve kaliteli hizmet sunumu, kıymetli halkımızın yaşam kalitesinin artırılması ve daha müreffeh bir ortamın sağlanması en çok üzerinde durulması ve desteklenmesi gereken konular olduğunu dile getirdi.

Kaymakam Özyiğit; Kamu hizmetlerinin yürütülmesinde; Adalet, tarafsızlık, sevgi, saygı, hoşgörü ve fedakârlık içerisinde görev yapma bilinci ve gayreti hepimizin ortak hedefi olması gerektiğini ifade ederek, mesai arkadaşlarımız ve tüm hizmet paydaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı yürütürken İlgili kanun ve yönetmelik çerçevesinde; problemlerin çözülmesine, görevin ve işin hakkının verilmesine, karşılıklı sevgi, saygı, işbirliği ve uyum içerisinde en iyi hizmetin sunulmasına, kamu hizmetlerinin çağdaş niteliklerde sunulmasına ve vatandaşlarımızın buna kolay ve çabuk bir şekilde erişmesi yönündeki çalışmalara hız kazandırılmasının yerinde olacağını dile getirdi.

İlçemizin daha ileri seviyelere taşınması için; kamu kurum ve kuruluşlarında bulunan mesai arkadaşlarımın, katkı ve desteklerini, tecrübelerini, bilgilerini, emeklerini esirgemeyeceklerine olan inancının tam olduğunu da sözlerine ekleyen Kaymakam Özyiğit; Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da görev ve sorumluluk bilinciyle güzel bir ekip olarak Güzide İlçemiz İskenderun’a ve kadirşinas İskenderun halkına kamu hizmetlerin en iyi şekilde sunulmaya devam edileceğini belirti.

Kaymakam Özyiğit; Bu toplantı vesilesiyle kurum ve kuruluşlarımızda çalışan değerli çalışma arkadaşlarıma ve tüm hizmet paydaşlarıma bugüne kadar gösterdikleri emek ve gayretten dolayı teşekkür ediyor, görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

IMG_2456 IMG_2428 IMG_2426 IMG_2454 IMG_2452 IMG_2418 IMG_2441 IMG_2437

Önceki İçerikCHP Hatay Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan Belen ilçe teşkilatını ziyaret etti
Sonraki İçerik1. Hatay Kitap Fuarı Açıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.