Lütfü Savaş İskenderun İşitme Engelliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun İşitme Engelliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

IMG_9009

İskenderun İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Çörtük, İskenderun İşitme Engelliler Sosyal Yrd.ve Day. Derneği Başkanı Sabahattin Kaymaz’ın hazır bulunduğu ziyarette kısa bir açıklama yapan Başkan Savaş, Gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirerek “Aktif halde faaliyetlerini sürdüren İşitme Engellier Dernekleri arasında sadece Antakya’da olanları değil tüm ilçelerimizdeki dernekleri ziyaret ediyoruz ve destekliyoruz. Ayrıca İskenderun İşitme Engelliler Spor Kulübü’nün mücadele ettiği futbol kulvarında başarılar diliyorum” dedi.

Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Kulüp Başkanı Çörtük Başkan Savas’a 31 numaralı Lütfü Savaş yazılı bir forma hediye ederken, Dernek Başkanı Kaymaz da bir atkı hediye etti.

Başkan Savaş, nazikçe verilen bu hediyelere karşılık katılımcılara Hatay’ın barışını ve hoşgörüsünü simgeleyen Hatay BŞB rozetini taktı, hatıra fotoğrafı çekildi.

IMG_9060 IMG_9032 IMG_9029 IMG_9025 IMG_9019 IMG_9009

Önceki İçerikMHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt seçim kurulundan mazbatasını aldı
Sonraki İçerikBayan Saat Modelleri
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.