İskenderun belediyesi halk günleri başlyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, vatandaşların sorun ve problemleriyle daha etkin şekilde ilgilenebilmek için özel halk günleri düzenleyecek.
“Halk günleri” her salı günü 09:00-13:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Yeni düzenleme hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediyenin yeni katılan eski beldelerle büyük bir alana hitap ettiğini belirtti.

Bu yüzden iş yükünün biraz daha arttığını ifade eden Başkan Seyfi Dingil, her zaman sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini belirterek şunları kaydetti:

“Halkımızın belirli konularda bizimle görüşme durumu olduğu zamanlarda, bu iş yükü ile birlikte halkımıza etkin ve verimli bir vakit ayıramıyoruz. Bu yüzden belediye işlerinin haricinde sadece halkımıza ayıracağımız özel bir gün olması için çalışmalara başlamıştık. Çalışmalarımız sonucunda salı günleri 09:00-13:00 saatleri arasında halk günleri düzenleme kararı aldık.

Bu günlerde tüm zamanımızı halkımıza ayıracağız. Belediye Brifing salonunda düzenleyeceğimiz halk günleri dahilinde birim müdürlerimiz ile birlikte vatandaşlarımızı kabul ederek sorun ve problemlere çözümler üreteceğiz. Daha etkin bir sorun çözüm sistemi olacağına inanıyoruz. Bu sayede halkımızla görüşmelerimiz daha verimli hale gelecek. Vatandaşlarımızın derdiyle dertlenip, sevinçleriyle sevineceğiz.”ifadelerini kullandı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.