ÖĞRETMENLİK YAŞAYAN BİR OLGUDUR

IMG_2107

Özel Yükseliş Kolejinde 24 Kasım öğretmenler günü kutlaması renkli görüntülere sahne oldu

Eğitimin Yükselen değeri sloganı ile yola çıkan ve özellikle yabancı dil eğitiminde iddialı olduğunu dile getiren Yükseliş Koleji İngilizce ve Türkçe olarak yaptığı öğretmenler günü kutlama etkinlikleri ile bu konudaki iddiasının arkasında durdu. 24 Kasım öğretmenler günü münasebeti ile düzenlenen kutlama programı okul öğretmenlerinden oluşan müzik korosu, ve İskenderun’lu sanatçı Fuat İnan’ın şarkılarıyla renklendi. Sunumların ve öğrenci etkinliklerinin Türkçe ve İngilizce olarak yapıldığı kutlama etkinlikleri öğretmenlere duygusal ve bir o kadarda gurur dolu anlar yaşattı. Yükseliş koleji genel müdür yardımcısı Aykut Davut Öktem yaptığı konuşmada öğretmenlik mesleğinin kutsiyetinden söz ederek şöyle konuştu. “ Çocuklar çiçeklere benzerler gelişir ve büyürler bu yüzdendir ki öğretmenler insanları eğiten onlara sorumluluk duygusunu aşılayan, iyiyi doğruyu güzeli ve faydalı olanı öğreten ülkemizin geleceği ve teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimine katkıda bulunan fedakar insanlardır öğretmenler.

Öğretmenlerimizin bu gününü kutluyor saygılar sunuyorum” Dedi.

ÖĞRETMENLİK YAŞAYAN BİR OLGUDUR

Daha sonra söz alan Yükseliş Koleji kurucu ortağı Nuri Üysen ise öğretmenliğin yaşayan bir olgu olduğunun altını çizdi. 1983 yılında ayrıldığı okul müdürlüğü görevinden bu yana 30 yılı aşkın süre gelen iş hayatı içerisinde iş hayatından ziyade öğretmenlik anılarını anlattığını belirtti. Öğretmenliğin özel bir meslek olduğunu belirten Nuri Üysen şu anda okulun genel müdür yardımcılığını yapmakta olan Aykut Davut Öktem’in ve Namık Kemal ilkokul okulu müdürü Ali Koç’un diplomalarında kendisinin imzasının olduğunu belirtti. Yükseliş koleji öğretmenler gününün gelecek yıl çok daha görkemli geçeceğinin müjdesini de veren Nuri Üysen” burası bir ticarethane değil burada insan eğitiyoruz, burası bir ocak insan yetiştiren ve eğiten bir ocak, burada öğretmenlerimize büyük görev düşüyor inşallah sizler yetiştirdiğiniz öğrenciler ile bende sizler ile gurur duyacağım. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Özel Yükseliş Koleji öğretmenlerinden oluşan müzik korosu sahne aldı ve söyledikleri şarkı ve türküler ile meslektaşlarını coşturdular. İskenderun’un ünlü sanatçılarından Fuat İnan’da öğretmenler günü kutlamalarında sahne alarak o güzel şarkılarını öğretmenler için seslendirdi.

24 Kasım öğretmenler günü kutlamalarının sonunda Özel Yükseliş Koleji kurucuları Yılmaz Tunç ve Nuri Üysen öğretmenlere hediyeler verdiler.

IMG_2304 IMG_2220 IMG_2127 IMG_2107 IMG_2207 IMG_2258 IMG_2255 IMG_2202 IMG_2164 IMG_2252 IMG_2245 IMG_2140

Önceki İçerikİskenderun Belediyesi ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi işbirliği içerisinde
Sonraki İçerikKURUMSAL KİMLİĞİMİZLE YENİ BİZ PROJESİ