Dr. Ender Çolakoğlu ATSİAD tanıtım toplantısına katıldı

2

Çolakoğlu, ”STK’ları önemsiyoruz”

Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği, The Anıl Life Otel’de tanıtım toplantısı düzenledi.
CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu, Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği’nin tanıtım toplantısına katıldı.

The Anıl Life Otel’de düzenlenen tanıtım toplantısında, derneğin kuruluş amacı, misyonu ve vizyonu hakkında bilgiler verildi.

Çolakoğlu; ”Sivil toplum kuruluşları, bir çok hakkın kazanılmasında çok önemli rol oynamaktadır ve çağdaş toplumlarda çok sesliliğin gereğidir. Demokrat toplumların vazgeçilmez unsuru, toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneğidir.Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş Adamları Derneği’nin İskenderun’a faydalı çalışmalar yapacağına yürekten inanıyorum.

”STK’ları önemsiyoruz”

Sivil toplum örgütlerine büyük önem verilmesi gerektiğini ifade eden Çolakoğlu, ” STK’lar bu şehrin aktörleridir.Toplumda sivil toplum kuruluşlarının fazla ve çeşitli olması toplum için yararlıdır. Sanayicilerin, tüccarların, esnafın ve üreticilerin artması ve desteklenmesi istihdamı arttıracak gelişmelerdir. Büyük bir kitleye sahip olan STK’ların görüşleri ve tavsiyeleri bizler için çok önemlidir. Böylelikle Hatay ekonomisi güç kazanacaktır. Hep birlikte çalışmak ve güzel işler başarmak istiyoruz.

Amaçlarına ve hedeflerine ulaşmak için aynı çatı altında toplanan, biz bilinci ve gönüllülük ilkesi ile yola çıkan ATSİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini kutlar, başarılar dilerim” dedi.

DSCF3638 3 2