Hatay Milletvekili Ecz. Hacı Bayram TÜRKOĞLU “GENÇLİĞE YATIRIM, GELECEĞE YATIRIMDIR”

Screenshot_1

 

MİLLETVEKİLİ TÜRKOĞLU: “GENÇLİK MERKEZİ DÖRTYOLA HAYIRLI OLSUN”

AK Parti Hatay Milletvekili Ecz. Hacı Bayram Türkoğlu, bu hafta başında Dörtyol Kapalı Spor Salonunun doğu yakasında başlayan Dörtyol Gençlik Merkezi inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek; “Gençlik Merkezi’miz, Dörtyol’a Hayırlı, Uğurlu Olsun” dedi.

Milletvekili Türkoğlu, AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Hasan Özel, AK Parti Dörtyol İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, Araştırmacı Yazar Süleyman Göksu ile birlikte ziyaret ettiği Dörtyol Gençlik Merkezi inşaat alanında yaptığı incelemelerde; “Dörtyol’umuzda geleceğimizin teminatı gençlerimiz için bir kamu yatırımını daha hayata geçirmenin, gerçeğe dönüştürmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Gençlik Merkezi inşaatı hakkında Dörtyol İlçe Spor Müdürü Selçuk Kayhan’dan bilgi alan Türkoğlu; “Gençlerin ve kendini genç hissedenlerin her türlü kültürel ve sanatsal etkinliklerde buluşacakları DÖRTYOL GENÇLİK MERKEZİ’NİN inşaatı, 1866 metrekarelik kapalı alan dâhilinde başlamıştır. Önümüzdeki bahar ayında yapımının tamamlanması planlanan Gençlik Merkezi’miz 2 katlı olacak ve Gençlik Merkezi’mizde dil kursları, resim, bilgisayar, müzik, plastik sanatlar atölyesi, halk oyunları gibi her türlü kültürel, sosyal ve sanatsal etkinlikler, basketbol ve voleybol sahası ile de sportif faaliyetler gerçekleştirilecektir” dedi.

TÜRKOĞLU: “GENÇLİĞE YATIRIM, GELECEĞE YATIRIMDIR”

Gençliğe yatırımın geleceğe yatırım olduğuna vurgu yapan Türkoğlu; “Geleceğin büyük ve güçlü Türkiye’sini inşa edecek olan gençlerimiz, bizim umut kaynağımızdır. 2023 ve 2071 hedefleri, eli Molotof kokteyli tutan, uyuşturucu ile hayatını karartan bir genç modeli ile değil, enerjisini doğru alanlarda kullanmak suretiyle ruhsal, fiziksel ve duygusal gelişimini tamamlayan, aydın ve dinamik bir genç modeli ile gerçekleşebilir. Biz kanunlara, vatanına, bayrağına, milletine bağlı, insana saygılı, ailesine, töresine, değerlerine hürmetkâr bir gençlik inşa etmenin gayretindeyiz. Bizler sağlıklı nesiller, güçlü yarınlar için varız. Dörtyol’da inşasına başladığımız Gençlik Merkezi yatırımımız ilçemize artı bir değer katacak ve bu yatırım ile gençlerimizin sahip oldukları potansiyel ve dinamizmi doğru alanlara kanalize etme fırsatı bulacağız” dedi.

Türkiye’nin 25-30 milyon civarında genç bir nüfusunun olduğunun altını çizen Türkoğlu; “Bugün bizim atacağımız adımlar, hayata geçirmekte olduğumuz yatırımlar ve erken yaşta edinecekleri bilgi, birikim ve donanımla yetişmiş bir gençlik, istikbali kaplayan sis bulutlarını dağıtacak ve çevresi ateş çemberi olan Türkiye’yi adeta bir gül bahçesi olarak geleceğe taşıyacaktır. Bu gaye ile Türkiye’de 182 gençlik merkezi faaliyete girdi ve ayrıca inşaatı devam eden 202 adet gençlik merkezinin 1 tanesinin de Dörtyol’da inşaatına başladık” ifadelerine yer verdi.

Screenshot_4 Screenshot_3 Screenshot_2 Screenshot_1