Bakan Işık Hatay Valiliği’ni Ziyaret Etti

2 (1)

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık, 15 Kasım 2014 Cumartesi günü, ilimize gerçekleştirdiği program kapsamında Hatay Valiliği’ni ziyaret etti.

Ziyarete Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ramazan Yıldırım, Adalet Eski Bakanı ve Hatay Milletvekili Sayın Sadullah Ergin, Hatay Milletvekilleri, H.Bayram Türkoğlu, Adem Yeşildal, Mehmet Öntürk ve Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci katıldı.

Valilik Şeref Defteri’ni imzalamasının ardından Vali Sayın Topaca tarafından Makamda ağırlanan Bakan; “Daha önce iki kez planlamış olmamıza rağmen ertelemek mecburiyetinde kaldığımız bir çalışma ziyareti ve Sayın Hatay Valimize gecikmiş bir hayırlı olsun ziyareti vesilesi ile ilimizde bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğumu ifade etmek isterim” dedi.

Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca da, yoğun programı arasında zaman ayırıp ilimize teşrif etmesinden dolayı S Bakan teşekkür ederek, ilimiz ve tarihi Valilik Binası hakkında bilgi verdi.

Ziyarette konuşan Vali Topaca, “Öncelikle Sayın Bakanımıza ilimize hoş geldiniz diyoruz. Sayın Bakanımızla biz Kocaeli’nde dört buçuk yıl beraber çalıştık, desteğini hep yanımızda gördük. İnşallah kentimiz sanayi kenti olması itibariyle Sayın Bakanımızın da ilgi alanında olan bir şehir olacaktır. Bu ilin sorunlarının çözümünde, hizmet üretilmesinde desteklerini her zaman isteyeceğiz. Kocaeli’ndeki tecrübemizi de katarak burada da çalışmalarımızı başlattık. Sayın Bakanımızın ve Milletvekillerimizin katılımı ve desteği ile birçok önemli sorunu beraberce takip edip çözmeye çalışacağız. İnşallah Sayın Bakanımızın ziyareti, burada yapılacak programlar ilimize güzel hizmetlere vesile olacaktır.” dedi.

Vali Topaca, Sayın Bakanımız Fikri Işık’a ziyaretinin anısına Habib-i Neccar Cami’nin revaklarını sembolize eden sedef işlemeli bir rahle takdim etti.

Hatay Valiliği’ndeki ziyaretini tamamlayan Bakan Fikri Işık, Antakya Belediyesi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

6 3 3 (1) 5 5 (1) 2 4 2 (1) 4 (1)