Topaca Payas OSB’yi Ziyaret Etti

1

Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca 08 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’te Payas Organize Sanayi Bölgesi’nde Yöneticiler ve iş adamları ile bir araya geldi.

Toplantıya İl Jandarma Komutanı J.Alb.Hasan Koçyiğit, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Payas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nihat Akkatoğlu, Payas OSB Müdürü Nejdet Özkul, OSB üyeleri, ilgili İl Müdürleri, işadamları ve sanayiciler katıldı.

Toplantıda Kaymakam ve OSB Yönetiminden brifing alan Vali Topaca, bölgede üretim yapan sanayi tesislerinin ithalat, ihracat ve üretim değerleri ile ilgili bilgi aldı. Payas Organize Sanayi Bölgesi’nin ilimiz ve ülkemiz için çok büyük bir ekonomik değer olduğunu ifade eden Vali Topaca, “Buradaki kapasiteyi artırmak ve bölgeyi yatırımcılar için cazip hale getirmek için çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

Vali Topaca toplantıdan sonra bölgede buluna Nursan Metalurji’ye ait sanayi tesislerinde incelemelerde bulunarak Nursan Grup Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Keleş’ten bilgi aldı.

Payas Organize Sanayi Bölgesi 53 ha alanda kurulmuş olup, bölgede 41 sanayi parseli bulunmaktadır. Ayrıca Türkiye’de üretilen yıllık 35 milyon ton çeliğin %40 olan 14 milyon ton Payas ve komşu organize sanayi bölgelerinde üretilmektedir. Burada üretilen mamüllerin yarısı ihraç edilmekte diğer yarısı da iç piyasaya sürülmektedir.

6 1 5 4 3 2

Önceki İçerikİkinci Dönem Kaygım Yok
Sonraki İçerikVali Topaca İskenderun OSB Yöneticilerinden Brifing Aldı