Kurban Bayramı Mesajı

d2cdae9e-0383-4ea9-b5af-0883e298000bvali_bey_-_Kopya

Saygıdeğer hemşehrilerim;

‘Millet olarak birlik, beraberlik içerisinde yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği Kurban Bayramı’nı, Hatay’da sizlerle birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Beraberce idrak edeceğimiz Kurban Bayramı’nın İlimize, Ülkemize ve bütün insanlığa huzur, barış ve hayırlar getirmesini dilerim.

Gündelik hayatımıza büyük mutluluk ve sevinç katan bayram günleri, kırgınlıkların ortadan kalktığı, kardeşlik ve dayanışma duygularının pekiştiği müstesna günlerdir. Kurban Bayramı’nın, halkımızın huzur ve refahına, toplumsal dayanışmanın derinleşmesine, ülkemizdeki kardeşlik ruhunun artmasına, birbirimizin görüş, inanç ve kültürüne duyulan saygının güçlenmesine vesile olmasını temenni ederim.

Ailelerimiz ve akrabalarımızla mutluluk içerisinde kutladığımız bayram sevincini sayılı günlerle sınırlı tutmamalı, ilimizin her bir köşesine yayarak bayram coşkusunun bütün hemşehrilerimiz tarafından aynı heyecanla hissedilebilmesi için çaba sarf etmeliyiz.

1.5 milyon nüfuslu büyük bir ailenin fertleri olarak Hataylıların, yüzyıllardır yaşattığı sevgi, hoşgörü ve kardeşlik iklimi sayesinde bayramın getirdiği tüm güzellikleri aynı coşkuyla paylaştığını görmenin memnuniyeti içerisindeyim.

Bu duygu ve düşüncelerle, ilimizde görevli kamu kurum ve kuruluş çalışanlarının, adli ve askeri erkânın, basın mensuplarının ve saygıdeğer Hataylıların Kurban Bayramı’nı kutlar, sevdikleri ile beraber nice bayramlara barış, huzur ve sağlık içinde erişmeleri temennisiyle en içten sevgi ve saygılarımı sunarım.’

Ercan TOPACA
Hatay Valisi