ELEKTRİK KESİNTİLERİ HATAY’I SUSUZ BIRAKTI

HATSU LOGO

Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi(HATSU), TEDAŞ’ın yaptığı elektrik kesintisinden dolayı Antakya ve Defne ilçelerimize Pazartesi ve Salı günleri su verilemeyeceğini duyurdu.

HATSU’nun Maşuklu, Harbiye, Mezbahane, Hatayspor, Serinyol ve Küçükdalyan’da bulunan su kuyuları ve terfi istasyonlarının bulunduğu bölge yapılan 8 saatlik elektrik kesintileri dolayısıyla kuyular ve terfi istasyonlarının çalıştırılamadığını bildiren idare, bu nedenle kente tam iki gün su verilemeyeceğini açıkladı.

Maşuklu mahallesinde bulunan terfi istasyonundaki pompaların elektriğin düzensiz verilmesi nedeniyle kuyu trafosunun patladığını ifade eden idare, vatandaşları su kesintilerine sebep olan elektrik kesintileri konusunda gerekli önlemleri alması için uyardı.

Hataylıların içme suyu ihtiyacını karşılayabilmek adına gece gündüz demeden çalışan HATSU’nun elektrik kesintileri ile durdurulmak istenildiğine dikkat çeken Genel Müdürlük, TEDAŞ’ı, vatandaşları daha fazla mağdur etmemeye çağırdı.

HATSU olarak bu konuda da gerekli tedbirlerin alınmaya başlandığını bildiren idare, TEDAŞ’ın elektrikleri kesmesinin kendilerini durduramayacağını ve bir takım önlemler alarak bu sorunun da üstesinden geleceklerini açıkları.

Önceki İçerikKasım Komat’tan Örnek Davranış
Sonraki İçerikFanta Gençlik Festivali İskenderun’da