Tubidy müzik indir- tubidy ücretsiz mobil mp3 dinleme keyfi

 

Tubidy Nedir?

Tubidy mp3 dönüştürücü programlarının başında gelen fakat online olarak aktif bir şekilde üyelikli vede üyeliksiz olmak üzere bir çok alternatif sağlamaktadır. Özellikle videoları servis sağlayıcılarından çağırarak hem online hemde telefonunuza indirmenize olanak sağlar.

Cep telefonlarınıza kolay bir şekilde dilediğiniz müziği indirmeniz mümkün. iPhone kullanıcıları AppStore Samsung, HTC, LG gibi Android işlemci ile çalışan diğer pek çok akıllı telefonunuzda bir kaç işlem ile servis sağlayıcısına ulaşabilirsiniz. Web sitesinde pek çok kategori ve binlerce şarkı barındıran arama butonu üzerinden dilediğiniz şarkıya rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz ve yabancı müzik tutkunu iseniz binlerce şarkının bulunduğu ve son çıkan müziklerin gün içerisinde sürekli olarak güncellendiği ve servisin geniş çaplı arama imkanı sunmasından ziyade üyelik sistemi ile çalışmaktadır. Müzik arşivinizi oluşturabilir ve bu listeyi arkadaşlarınıza sosyal medya üzerinden veya mesaj aracılığı ile ulaştırarak dinlemelerini sağlayabilirsiniz.

Tubidy müzik dinle ve mp3 indir

Binlerce müziği bir arada bulabileceğiniz ve istediğiniz müziği medya player üzerinden dinlemenize olanak sağlamaktadır. Tubidy blog sayfasında ise pek çok uygulama ve diğer mp3 dönüştürmeler hakkında bilgiler sunmaktadır. Herhangi bir gulamasına gerek kalmadan cep telefonunuza Youtube’den video indirebilirsiniz. İstediğiniz formatta telefonunuza indirebilir ve online olarak müzik dinleyebilirsiniz.

Tubidy mp3 dönüştürme ve müzik dinlemek indirmek için http://www.tubidy.web.tr/ servisini kullanabilirsiniz.

Önceki İçerikPenguen Ve Tüm Karikatür Merkezi Karikatürlerini Takip Et
Sonraki İçerikMuska